A Facebook leállt, a vezér a Twitteren kért bocsánatot, kínos pillanatok
Fotó: Shutterstock

Kínos, a Facebook vezére a Twitteren kért elnézést a leállásért

Csaknem hat órán keresztül elérhetetlen volt a Facebook, leállt a Messenger, a WhatsApp és az Instagram is. A hibát elhárították, Zuckerberg a Twitteren üzent, amit a rivális kissé kajánul vett tudomásul. De csak aprót szúrt oda.


Ezt volt a gond

Magyar idő szerint hétfőn, 18 óra körül a közösségi oldal mellett leállt a Messenger, a WhatsApp és az Instagram is. Bár a Facebook nem sokkal később jelezte, már dolgoznak a hiba elhárításán, ez még órákat vett igénybe. Éjfél körül indult el újra az oldal. Sajtóhírek szerint a leállás a cég belső kommunikációs platformját, a Workplace-t is érintette, ami megnehezítette a munkát. A dolgozók állítólag külső e-maileket sem kaptak, ami szintén lassította a javításai folyamatot.

Zuckerberg a Twitteren üzent

A Facebook vezére elnézést kért a kellemetlenségért, megjegyezve azt is, tisztában van azzal, hogy milyen fontos a felhasználóknak a szolgáltatás a kapcsolattartásban.

A bejegyzés

A Twitter nem hagyta ki a ziccert

„Hello, lényegében mindenki"- így üdvözölte hétfő este a Twitter azokat, akik a leállás miatt kénytelenek voltak a Facebook helyett más platformokon kommunikálni. Lényegében mindenkit.

A fricska

Ne hagyd ki!