Bár a teljes nyitásra még várni kell, óvatosan már tervezgetedhetjük a nyarat. Íme két kütyü, amelynek hasznát vehetjük majd a nyaralóban és a nyaraláson is.

Tavi tricikli

Forrás: Zeltini

Egy lett cég, a Zeltini leleménye a Z-Triton elektromos háromkerekű, amely kétéltű, háromszemélyes, és aludni is lehet benne. Utóbbihoz csak egy keményfedeles hálózsák kényelmét kínálja. A szögletes jószág 3,5 méter hosszú, és szárazföldön a velocipéd élményét nyújtja a pedálozónak. Két, egyenként 250 wattos villanymotor segít ebben. Vízre szálláskor föl kell hajtani a kerekeket, és a jármű hátuljából lesz a csónak szélvédős eleje, mögötte csukott kabinnal. A meghajtásról hajócsavar gondoskodik. Szállítása nyárra várható.

Mire jó? Kempingezésre, vízi és szárazföldi kirándulásra.

Ára: 10 ezer eurótól

Infó+videó: https://www.zeltini.com/en/product/z-triton/

​Hétvégi zuhany

Víkendházba és kis fürdőszobába praktikus megoldás a „led-kijelzős átfolyós vízmelegítő csaptelep zuhanyfejjel". Ott is jól jön, ahol a központi ellátás bedöglött. Persze ne várjuk tőle egy gázkazán vagy villanybojler forróságát és erős vízsugarát. Aki szerelt már csapot, az ezzel is boldogul, de az áramütéstől védett csatlakozásra nagyon ügyeljünk! A linkben szereplő típus ún. hátsó kiállású, tehát a falból merőlegesen kiálló hideg vizes csőhöz csatlakozik.

Mire jó? Tartály nélkül ad meleg vizet másodperceken belül, mert beleépítették a fűtőspirált. Konyhai változatai is vannak.

Ára: 10 ezer Ft

Webshop: https://www.bravuroshop.com/led-kijelzos-atfolyos-vizmelegito-csaptelep-zuhanyfejjel-3-kw-teljesitmennyel-730


The Conversation

Friss

Fotó: Unsplash

Hullott a haja, ez adta az ötletet a ma már jól menő vállalkozásához

A 26 éves Philomina Kane életét egy teljesen hétköznapi dolog változtatta meg. A Ghánában született fiatal formabontó ötlete az amerikai cápák tetszését is elnyerte, akik a napokban 200 ezer dollárral beszálltak az egy év alatt óriási sikereket elérő vállalkozásába.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Sorstársait segíti a semmiből jött milliárdos üzletasszony

Az indonéziai Tessa Wijaya mindig is arról álmodott, hogy sikeres karriert fusson be a fintech szektorban. Képzetlen, délkelet-ázsiai nőként azonban ez szinte lehetetlennek tűnt. Kitartásának köszönhetően minden akadályt leküzdött, dollármilliárdos üzletet alapított, most pedig azon dolgozik, hogy más nők is a nyomdokaiba lépjenek.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gates, Musk és Cook nem finomkodik, ha Steve Jobs-ról van szó

Steve Jobs bevonult a történelembe. Munkatársak és versenytársak tömegei tulajdonították sikerük egy részét Jobs-nak, aki kereken 10 évvel ezelőtt hagyott itt minket örökre. Ma van a nemzetközi Steve Jobs megemlékezés napja, utánajártunk, hogyan vélekednek az üzletemberről napjaink meghatározó piaci szereplői.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!