A törzsvásárlóknak kedvez a francia Camaïe nevű francia női divatcég. Szeptembertől induló akciójában ingyen kisebb vagy nagyobb méretűre cseréli azokat a farmereket, amelyeket vásárlóik kihíztak vagy éppen ellenkezőleg, kifogytak. Nem mindenkiét, és nem minden nadrágot.


Nem minden farmerre vonatkozik

A lehetőség a maximum egyéves farmerekre vonatkozik, és a női divatmárka hűségprogramjának tagjai vehetik igénybe. Ha az adott modell már nem érhető el, akkor a hozzá legközelebb álló szabású farmerre lehet becserélni a visszavitt ruhadarabot. A g7 gazdasági hírportál francia lapértesülések alapján azt írja, az akció a márka teljes, nagyjából 500 üzletet felölelő hálózatában elérhető lesz.

Magyar vásárlók azonban – idehaza – nem élhetnek majd ezzel a lehetőséggel, mert a korábban öt budapesti és három vidéki boltot üzemeltető márka tavaly szeptemberben bejelentette, hogy kivonul az országból, és miután minden üzletét végleg bezárta, a magyar cége felszámolás alatt áll. (A folyamat egyébként azóta is tart.)

Átgondolták

2020 nemzetközileg is fordulópont volt az 1984-ben alapított márka életében, a csődvédelmet követően új tulajdonost és menedzsmentet kapott. Az akció már az új csapat kezdeményezése. A visszavitt farmerek használtruha-üzletekbe kerülnek, vagy egy a nők oktatását segítő alapítvány kapja meg őket.


The Conversation

Friss

Spar: jó magyar gyümölcs joghurt nem igazán létezik

Hosszú interjút adott a Spar magyarországi vezetője, beszélt többek között a béremelésről, a beszállítókról, arról, hogy mennyi pénz vittek ki tavaly az országból nyereségként, és hogy mennyit fektettek be 30 év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Josh Appel on Unsplash

Jövőre havi 500 ezerre nőhet az átlagkereset Magyarországon

Jövőre sok egyszeri tétel fogja növelni a háztartások nettó jövedelmét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Obi Onyeador on Unsplash

Annyira sok és drága használtautót veszünk, hogy megdőlhet a 2019-es rekord

Pedig a hirdetési árak majdnem 1 millió forinttal emelkedtek egy év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!