Munkaügyi per lett belőle, a bíróság az alkalmazottnak adott igazat, aki kártérítést is kaphat volt munkahelyétől.Arcba böfögés

London egyik olasz éttermében történt az eset, hogy a tulajdonos szellentéssel és böfögéssel alázta meg pincérként dolgozó alkalmazottját. A pincér azt mondta, hogy korábbi kenyéradója undorítóan és gyerekesen viselkedett vele, ezért nem volt más választása, mint felmondani. Távozása után munkaügyi pert is indított, ahol kiderült: a tulajdonos a pincér arcába böfögött, megkérdezte tőle, hogy akar-e látni egy képet a székletéről, illetve az étterem vendégei jelenlétében hangosan szellentett, majd a pincér feje felé hessegette a bűzt.

Használt fogpiszkáló

A munkaügyi bizottság az alkalmazottnak adott igazat. Az indoklás szerint nem elvárható, hogy a pincér ilyen dolgokat toleráljon a munkaidejében, ezért neki adtak igazat, kártérítési ügyéről pedig egy későbbi időpontban tárgyalnak majd. A bíróságon az is kiderült, hogy az olasz étterem tulajdonosa gyakran cipő nélkül szolgálta fel az ételt a vendégeknek, használt fogpiszkálót és fogselymet hagyott a bárban, néha pedig lefeküdt egy padra pihenni az étkezők szeme láttára.

The Conversation

Friss

Photo by Dan Gold on Unsplash

Itt a lista, ezek az élelmiszerek drágultak nagyon sokat

Mutatjuk, mi mennyibe kerül most.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Spar: jó magyar gyümölcs joghurt nem igazán létezik

Hosszú interjút adott a Spar magyarországi vezetője, beszélt többek között a béremelésről, a beszállítókról, arról, hogy mennyi pénz vittek ki tavaly az országból nyereségként, és hogy mennyit fektettek be 30 év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Josh Appel on Unsplash

Jövőre havi 500 ezerre nőhet az átlagkereset Magyarországon

Jövőre sok egyszeri tétel fogja növelni a háztartások nettó jövedelmét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!