Szellentéssel, büfögéssal alázta alkalmazottját a vendéglős

Képünk illusztráció

Szellentéssel, büfögéssal alázta alkalmazottját a vendéglős

Munkaügyi per lett belőle, a bíróság az alkalmazottnak adott igazat, aki kártérítést is kaphat volt munkahelyétől.Arcba böfögés

London egyik olasz éttermében történt az eset, hogy a tulajdonos szellentéssel és böfögéssel alázta meg pincérként dolgozó alkalmazottját. A pincér azt mondta, hogy korábbi kenyéradója undorítóan és gyerekesen viselkedett vele, ezért nem volt más választása, mint felmondani. Távozása után munkaügyi pert is indított, ahol kiderült: a tulajdonos a pincér arcába böfögött, megkérdezte tőle, hogy akar-e látni egy képet a székletéről, illetve az étterem vendégei jelenlétében hangosan szellentett, majd a pincér feje felé hessegette a bűzt.

Használt fogpiszkáló

A munkaügyi bizottság az alkalmazottnak adott igazat. Az indoklás szerint nem elvárható, hogy a pincér ilyen dolgokat toleráljon a munkaidejében, ezért neki adtak igazat, kártérítési ügyéről pedig egy későbbi időpontban tárgyalnak majd. A bíróságon az is kiderült, hogy az olasz étterem tulajdonosa gyakran cipő nélkül szolgálta fel az ételt a vendégeknek, használt fogpiszkálót és fogselymet hagyott a bárban, néha pedig lefeküdt egy padra pihenni az étkezők szeme láttára.

Ne hagyd ki!