Férj és feleség a templomajtóban friss házasok
Fotó: Shutterstock

Ciki: menyasszonyi ruha tűnt el a reptéri káoszban

Eltűnt a bőröndje egy repülőgép utasának, a menyasszonyi ruhájával együtt. A poggyász értéke mintegy 10 ezer dollár (négymillió forint), az eszmei értéke felbecsülhetetlen.


A ruhának szerencsére azután veszett nyoma, hogy a fiatal nő már kimondta a boldogító igent. Latrice Rubenstein attól tart, hogy soha többé nem látja viszont a becses holmit.

Nászút, csomagok nélkül

A nő Portugáliában házasodott meg, majd Lisszabonból Frankfurton keresztül Dublinba repült a nászútjára. A járatot az Air Canadánál foglalta, és annak németországi partnercége, a Lufthansa üzemeltette.

Az utazás alatt poggyászának nyoma veszett, így írországi nászútjára új ruhákat és más szükséges holmikat kellett vennie.

Miután landolt a gépe Dublinban, a hangosbemondóból tudta meg, hogy a járaton üres volt a csomagtér, egyetlen bőrönd sem érkezett meg. Reptéri dolgozóktól úgy hallotta, hogy ez napi rendszerességgel megtörténik.

AirTag

A csomagjában volt a menyasszonyi ruhája, és a nagy napon viselt ékszerek, valamint más, az esküvőhöz kötődő holmik, mintegy 10 ezer dollár értékben.

A férjem a gyógyszereit is a poggyászba tette, például azt, amit az asztmájára használ, ez okozott némi aggodalmat

- mesélte az új feleség.

A dublini reptéren érkezéskor „tengernyi” bőröndöt látott. Felvette a kapcsolatot az Air Canadával és a Lufthansával is, de még nem sikerült semmit megtudnia, ügyintézővel is nehezen sikerült beszélni.

A koszorúslány, Cynthia ugyancsak elveszítette a bőröndjét: ő ugyanaznap Portugáliából a londoni Heathrow-n és Torontón át San Diegóba repült. Neki szerencséje volt, kiszúrta a poggyászát San Diegóban a többi között, de főként azért, mert Apple AirTaggel jelölte meg.

Volt, aki csak azért vett repülőjegyet, hogy a reptéren megkereshesse a bőröndjét.

Ne hagyd ki!