Fenntarthatóság és profit? Zöld megoldás a mezőgazdasági hulladékok hasznosítására
Fotó: Bio-Fungi

Fenntarthatóság és profit? Zöld megoldás a mezőgazdasági hulladékok hasznosítására

A modern mezőgazdaság egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság megvalósítása, amihez elengedhetetlen a természeti erőforrások hatékony és környezettudatos felhasználása. A csirketrágya visszaforgatása a mezőgazdaságban kiváló példa erre a szemléletre, hiszen nemcsak a talaj tápanyag-utánpótlását biztosítja, hanem jelentősen hozzájárul az ökológiai egyensúly megőrzéséhez is.


A Bio-Fungi Kft. Magyarország és Közép-Európa egyik vezető gombakomposzt előállító és gombatermelő vállalkozása. A 100 %-ban magyar családi vállalkozás már több, mint 30 éves múltra tekinthet vissza.

A fenntartható élelmiszertermelés ma már nem csupán egy divatos kifejezés, hanem elengedhetetlen eleme jövőnk biztosításának. A mezőgazdaság szereplői számára is egyre nyilvánvalóbb, hogy új, környezetbarát szemléletre van szükség. Az egyik legfontosabb lépés ebben az irányban a mezőgazdasági hulladék okos felhasználása. A szalma és a baromfitrágya gombakomposzt üzemünk számára alapvető nyersanyagok – tájékoztatott Kulcsár Tamara, a vállalat marketing menedzsere.

Cégünk megbízható és stabil felvásárló, hosszú távú együttműködést kínál a gazdáknak. Az általunk előállított gombakomposzt nemcsak a fogyasztókat látja el friss gombával, hanem segít csökkenteni a mezőgazdasági hulladék mennyiségét is.

A szalma vagy fapelletes baromfitrágya felvásárlásával támogatjuk azt a természetes folyamatot, hogy a mezőgazdasági melléktermékből élelmiszer, majd a letermett gombakomposzt által kimagasló tápanyagforrás legyen.

A Bio-Fungi Kft. erőfeszítéseivel hozzájárul egy környezetbarát, zöldebb és élhető jövőhöz. Ehhez azonban szükségünk van Önökre is! Ha Ön olyan partnert keres, aki hosszú távon elkötelezett a fenntarthatóság és a minőség mellett, vegye fel velünk a kapcsolatot! Együtt többre vagyunk képesek.

Legyen részese Ön is ennek az izgalmas és jövőbe mutató folyamatnak! Forduljon hozzánk bizalommal, és alakítsuk ki közösen a fenntartható mezőgazdaság jövőjét. (x)

Telefon: +36 70 385 4511

Email: laszlo.pamuk@biofungi.hu

Ne hagyd ki!