Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott jól beharangozott interjút. De nevezzük inkább baráti beszélgetésnek. Az ára nem volt baráti.A Wall Street Journal értesülései szerint az adást helyi idő szerint vasárnap este sugárzó CBS amerikai tv-csatorna 7 és 9 millió dollár közötti licenszdíjat fizetett Oprah Winfrey cégének a produkcióért. A Harpo Productions-nek kifizetett összeg fejében a CBS a műsort másokkal is megoszthatta. A bevételről egyelőre nincsenek információk, de amerikai lapértesülések szerint a CBS 325 ezer dollárt kért minden 30 másodperces reklámidőért a kétórás adás sugárzása alatt. Harry és Meghan nem kapott egy fillért sem a szereplésért.

Oprah Winfrey 2018-ban került fel a Bloomberg leggazdagabb 500 embert felvonultató listájára, miután vagyona elérte a 4 milliárd dollárt.

The Conversation

Friss

Ha vettél ezekből a hústermékekből, ne egyél belőlük, visszakapod az árát

Három hústerméket hívott vissza a METRO Kereskedelmi Kft. elővigyázatosságból, etilén-oxid jelenléte miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ez az ország nem fukarkodott első olimpiai bajnoka megjutalmazásával

A Fülöp-szigetek első olimpiai bajnoka, a súlyemelő Hidilyn Diaz csaknem200 millió forintnak (32,79 millió peso) megfelelő összeget kap hazájától a tokiói aranyérméért.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Magyarországot két természeti csapás fenyegeti: a sok vagy a kevés víz

Áradások, földrengések, szárazság és szélviharok. Az elmúlt hetek is megmutatták, hogy ezek a katasztrófák egyre gyakoribbak Európában és hazánkban. A brit Cambridge Econometrics kutatócég 22 évre kiterjedő adatelemzéséből kiderült, hogy melyek a természeti csapások által legsúlyosabban érintett területek Európában, Magyarországot is beleértve. Az elszenvedett károk számszerűsíthetőek.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!