Társkereső stratégiák, amelyek sikert hoznak

Társkereső stratégiák, amelyek sikert hoznak

A randevúzási coaching, a koordinált társkeresés nem véletlenül lett ennyire népszerű iparág. Mindannyian a szerelmet keressük. Aki pedig keres, az talál, csupán nem mindegy, hogy milyen módon kezd neki, és mennyire körültekintő a választás során. Mert választani tudni kell.


A randevúzási nehézségek gyakran azokat érintik a leginkább, akik úgy vélik, hogy ez a folyamat úgy is magától alakul, elég csupán sodródni az árral - mondja az Exkluzív Társkereső Iroda kapcsolatokért felelős menedzsere. Érdemes viszont feltenni a kérdést: a kapcsolatok tényleg csak úgy a semmiből jönnek létre, és kizárólag a szerencsének köszönhető a szerelem?

Amikor beleragadunk egy ördögi körbe, ahol a kínos társkereső randevúk, és a sikertelen próbálkozások váltakoznak szinte ciklikusan; amikor a sok megválaszolatlan üzenet a mindennapjaink részévé válik az ismerkedős oldalak révén; és amikor ráeszmélünk, hogy a kapcsolataink valamiért nem tudnak igazán elmélyülni, akkor előbb utóbb sokan feltesszük magunknak a kérdést: „Valami baj van velem?

A válasz természetesen: Határozottan nem. A gond ugyanis inkább onnan származik, hogy nem viszonyulunk elég tudatosan az ismerkedéshez, hogy nem ismerjük fel a berögzült mintakövetésünket, és nem tudjuk, hogy mit tegyünk másként egy sikersztori érdekében.

Ilyenkor nagy segítség lehet egy olyan párközvetítő, aki segít feltárni a kapcsolatokhoz való hozzáállásunkat, és megérteni, hogy mit is szeretnénk valójában. Egy társkereső-tanácsadó bevonásával időt és energiát spórolhatunk. Nem kell gondoskodnunk online társkereső profilunk létrehozásáról, és arról, hogy minden nap átböngésszük az algoritmusok által figyelmünkbe ajánlott jelölteket.

Elfelejthetjük a túlzsúfolt szórakozóhelyeket, ahova csupán azért járunk, mert reménykedünk benne, hogy összefutunk egy szimpatikus idegennel, akit pontosan ugyanaz a cél vitt arra a helyre: hogy megtalálja élete párját.

Egy párközvetítő gondoskodik róla, hogy olyan lehetőségekhez jussunk, melyek valódi eredményt hoznak. Ennek érdekében megválaszolja a randevúzásra vonatkozó kérdéseinket, segítséget nyújt a társkereső profilunk kialakításában, átbeszéli velünk azokat az alapvető stratégiákat, melyek alapot kínálnak egy tartalmas, élvezetes randevúhoz.

Amennyiben tehát készen állunk az elköteleződésre, egy profi közvetítő segíthet feltárni a megszokott kötődési mintákat, hogy jobban megismerjük önmagunkat. Ez ugyanis elengedhetetlen tényező, ha tartós és egészséges kapcsolatot szeretnénk. (x)


Ne hagyd ki!