Pedig a milliárdos techtekintély csak annyit árult el, hogy mostanában mi a kedvenc játéka. Ez is elég volt a követőinek.


A milliárdos a Twitteren osztotta meg, hogy a Battle of Polytopiával szokott mostanában játszani. Ez egy stratégiai játék, mobilon és PC-n is elérhető. A hvg.hu azt írja, hogy a játék eddig nem tudott a nészerűségi listák élére ugrani, ám Musk szavai után több mint 13 millióan töltötték le.

A Twitteren több hozzászóló is elismerte, hogy kimondottan Musk véleményét olvasva töltötte le a játékot, amit nem bánt meg. Musk legutóbb a Signal alkalmazásnál ért el hasonló eredményt a bejegyzésével, akkora tömeg ugrott rá a programra, hogy az üzenetküldő szerverei egy rövid időre elérhetetlenné váltak, mert nem bírták a rohamot.


Related Articles Around the Web
The Conversation

Friss

A Facebook, ahogyan eddig ismertük, pár év múlva megszűnhet létezni

Mark Zuckerberg igen tartalmas interjút adott a The Verge-nek, amelyből iderült, mit tervez a Facebookkal. Elöljáróban csak annyit mondunk: metaverzum.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Üzent a milliárdos űrhajós az önmagukban kételkedőknek

A Virgin Group milliárdos alapítója, Richard Branson szerint egészséges és teljesen emberi, ha valaki kételkedik magában. Ami igazán fontos, az az, hogy ne engedjük, hogy a félelmeink elnyomják az álmainkat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Redd on Unsplash

Felforgatná az időrabló online meetingek világát egy startup

A Katch nevet viselő informatikai startup négymillió dolláros befektetéshez jutott. A támogatók között megtalálhatók a Tumblr, a Pinterest, a Square és a Giphy nagyágyúi is.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!