Pedig a milliárdos techtekintély csak annyit árult el, hogy mostanában mi a kedvenc játéka. Ez is elég volt a követőinek.


A milliárdos a Twitteren osztotta meg, hogy a Battle of Polytopiával szokott mostanában játszani. Ez egy stratégiai játék, mobilon és PC-n is elérhető. A hvg.hu azt írja, hogy a játék eddig nem tudott a nészerűségi listák élére ugrani, ám Musk szavai után több mint 13 millióan töltötték le.

A Twitteren több hozzászóló is elismerte, hogy kimondottan Musk véleményét olvasva töltötte le a játékot, amit nem bánt meg. Musk legutóbb a Signal alkalmazásnál ért el hasonló eredményt a bejegyzésével, akkora tömeg ugrott rá a programra, hogy az üzenetküldő szerverei egy rövid időre elérhetetlenné váltak, mert nem bírták a rohamot.


Related Articles Around the Web
The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Sorstársait segíti a semmiből jött milliárdos üzletasszony

Az indonéziai Tessa Wijaya mindig is arról álmodott, hogy sikeres karriert fusson be a fintech szektorban. Képzetlen, délkelet-ázsiai nőként azonban ez szinte lehetetlennek tűnt. Kitartásának köszönhetően minden akadályt leküzdött, dollármilliárdos üzletet alapított, most pedig azon dolgozik, hogy más nők is a nyomdokaiba lépjenek.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gates, Musk és Cook nem finomkodik, ha Steve Jobs-ról van szó

Steve Jobs bevonult a történelembe. Munkatársak és versenytársak tömegei tulajdonították sikerük egy részét Jobs-nak, aki kereken 10 évvel ezelőtt hagyott itt minket örökre. Ma van a nemzetközi Steve Jobs megemlékezés napja, utánajártunk, hogyan vélekednek az üzletemberről napjaink meghatározó piaci szereplői.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Hányan tapsikolnak? Bali megnyitotta a kapuit a magyarok előtt

Az indonéz szigetvilágban található Bali és Riau szigetei 18 hónapnyi „zárva tartás" után ismét megnyitották kapuikat a nemzetközi turisták előtt. Az örömtánccal azonban érdemes várni, ugyanis számos előírásnak meg kell felelni a belépéshez.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!