Így lehetsz kiváló e-kereskedő INGYEN!Hat alkalmas ingyenes online e-kereskedelmi kurzus indul vállalkozóknak!

E-kereskedelem okosan

Elképzelhetetlen sebességgel terjed az e-kereskedelem Magyarországon. Korábban a szektor 30-40 százalékkal bővült negyedévente, ám legutóbb, 2020. nyarán már 62 százalékos bővülést mért a Központi Statisztikai Hivatal! Egy jól működő e-kereskedelmi vállalkozás felépítése és működtetése azonban nem egyszerű feladat, hiszen külön szakmáról van szó. Egy jó szolgáltatástól a vevők gyorsaságot, átláthatóságot, biztonságot, megbízhatóságot és élményeket várnak. Ha ezt nem kapják meg, azonnal büntetik a kereskedőt és többet feléje sem néznek.

Kérdések, kérdések, kérdések

Az e-üzlet felépítésekor azonban gyakorta téved ismeretlen terepre a vállalkozó. Használjunk-e csetbotot? Mire jó a Google mesterséges intelligencia megoldása? Milyen eredmények várhatóak az adatelemzéstől? Hogyan lehet befolyásolni vevőink döntését? Miként védhetjük meg online boltunkat a hekkerektől? Milyen jogszabályoknak kell megfelelni? Miként tudjuk meg, hogy egy megoldás működik-e vagy sem?

Tanulj szakértőktől!

Ezekre a kérdésekre ad választ egy hat alkalmas ingyenes előadássorozat, a Protector E-commerce. A tanfolyam január 19-én indul. Elsőként egy igazi nagyágyú, a világ legnagyobb kiskereskedelmi láncának, a WalMart-nak a saját technológiai cégének a Walmart Labs-nak a vezetője tart előadást a vásárlási élmény fontosságáról és fejlődéséről. A többi kurzust pedig a hazai e-kereskedelem legtekintélyesebb szakértői tartják.

Regisztrálni kell!

A Stylers Group és a Braining Hub IT oktatási centruma által szervezett tanfolyamon ingyen lehet részt venni, csak előzetesen regisztrálni kell. A részletes program ITT olvasható!

Ne hagyd ki!