Hat alkalmas ingyenes online e-kereskedelmi kurzus indul vállalkozóknak!

E-kereskedelem okosan

Elképzelhetetlen sebességgel terjed az e-kereskedelem Magyarországon. Korábban a szektor 30-40 százalékkal bővült negyedévente, ám legutóbb, 2020. nyarán már 62 százalékos bővülést mért a Központi Statisztikai Hivatal! Egy jól működő e-kereskedelmi vállalkozás felépítése és működtetése azonban nem egyszerű feladat, hiszen külön szakmáról van szó. Egy jó szolgáltatástól a vevők gyorsaságot, átláthatóságot, biztonságot, megbízhatóságot és élményeket várnak. Ha ezt nem kapják meg, azonnal büntetik a kereskedőt és többet feléje sem néznek.

Kérdések, kérdések, kérdések

Az e-üzlet felépítésekor azonban gyakorta téved ismeretlen terepre a vállalkozó. Használjunk-e csetbotot? Mire jó a Google mesterséges intelligencia megoldása? Milyen eredmények várhatóak az adatelemzéstől? Hogyan lehet befolyásolni vevőink döntését? Miként védhetjük meg online boltunkat a hekkerektől? Milyen jogszabályoknak kell megfelelni? Miként tudjuk meg, hogy egy megoldás működik-e vagy sem?

Tanulj szakértőktől!

Ezekre a kérdésekre ad választ egy hat alkalmas ingyenes előadássorozat, a Protector E-commerce. A tanfolyam január 19-én indul. Elsőként egy igazi nagyágyú, a világ legnagyobb kiskereskedelmi láncának, a WalMart-nak a saját technológiai cégének a Walmart Labs-nak a vezetője tart előadást a vásárlási élmény fontosságáról és fejlődéséről. A többi kurzust pedig a hazai e-kereskedelem legtekintélyesebb szakértői tartják.

Regisztrálni kell!

A Stylers Group és a Braining Hub IT oktatási centruma által szervezett tanfolyamon ingyen lehet részt venni, csak előzetesen regisztrálni kell. A részletes program ITT olvasható!

The Conversation

Friss

Fotó:123RF

Magyarországot két természeti csapás fenyegeti: a sok vagy a kevés víz

Áradások, földrengések, szárazság és szélviharok. Az elmúlt hetek is megmutatták, hogy ezek a katasztrófák egyre gyakoribbak Európában és hazánkban. A brit Cambridge Econometrics kutatócég 22 évre kiterjedő adatelemzéséből kiderült, hogy melyek a természeti csapások által legsúlyosabban érintett területek Európában, Magyarországot is beleértve. Az elszenvedett károk számszerűsíthetőek.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Mennyi pénzt lehet megtakarítani az elektromos autókkal? Kiszámoltuk

Az elektromos autók beszerzési, illetve üzemeltetési költségeiről számos tévhit kering, amelyek eloszlatása kulcsfontosságú kérdés az elektromobilitás jövője szempontjából. Milyen területen, mekkora megtakarítást lehet elérni e-autókkal a hagyományos gépjárművekhez képest? Cikkünkben erre keressük a választ.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Europa feltérképezése új fejezetet nyit az űrkutatásban

Az élet nyomait kutathatja Elon Musk cége a Jupiter egyik holdján.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!