Vezeték nélküli robotfűnyírót dob piacra magánkertekhez a Husqvarna
Fotó: Husqvarna

Vezeték nélküli robotfűnyírót dob piacra magánkertekhez a Husqvarna

Jövő év elején a Husqvarna piacra dobja első határolóhuzal nélküli robotfűnyíróját magánkertek számára. Az új, NERA névre keresztelt termékcsalád támogatja az EPOS műholdas navigációs rendszert, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mobiltelefon segítségével virtuális vágási zónákat hozzon létre.


Ez teljes rugalmasságot biztosít annak érdekében, hogy hol, mikor és milyen magasságban nyírjon a robotfűnyíró. A még jobb Automower® élmény részeként a NERA termékcsalád bonyolultabb terepen és meredek lejtőkkel is megbirkózik. A Husqvarna Automower® NERA három különböző modellben lesz kapható, amelyek 2200 m2-től 5000 m2-ig terjedő pázsitra alkalmasak.

Több mint 25 évvel ezelőtt a Husqvarna piacra dobta a világ első robotfűnyíróját, és örökre megváltoztatta a fűnyírási szokásokat. A legújabb Automower® fűnyírójával a gyepápolás új fejezete kezdődött a fogyasztók számára. A fizikai határolóvezetékeket végre felválthatja a Husqvarna műholdas navigációs rendszere, az EPOS. A Husqvarna EPOS egy jól bevált technológia, hiszen két éve már megtalálható a professzionális szegmensben. A Husqvarna Automower® NERA 2-3 cm-es pontossággal működik, és akár 50%-os dőlésszögű lejtőkkel is megbirkózik. Ahhoz, hogy a NERA termékcsalád fizikai határolóvezetékek nélkül működjön, ki kell egészíteni egy EPOS beépülő készlettel, amely külön tartozékként kapható.

A NERA három modellben lesz kapható, melyek mindegyike támogatja a határoló vezeték nélküli technológiát. A Husqvarna Automower® 430X NERA és 450X NERA akár 3200 m2-es, illetve 5000 m2-es pázsitot is képes nyírni, míg a 320 NERA 2200 m2-ig optimális. A 400-as sorozat mindkét fűnyírója radartechnológián alapuló tárgykerülő funkcióval rendelkezik, amely segít a fűnyírónak felismerni és elkerülni az olyan gyakori tárgyakat, mint a játékok vagy a kerti szerszámok. Ez csökkenti a pázsit mindig rendben tartásával járó stresszt, és csökkenti a nem kívánt megállások számát. Az eredmény tökéletesen nyírt gyep, károsanyag-kibocsátás nélkül.

A Husqvarna Automower® automatikus működésének köszönhetően Önnek már soha többet nem kell füvet nyírnia. Az okos robotfűnyíró elejétől a végéig önállóan végzi feladatát., ezzel értékes időt takarít meg, amit az igazán fontos dolgokra fordíthat.

TÖBB, MINT 25 ÉVNYI FEJLESZTÉS ÉS TAPASZTALAT A HUSQVARNA-TÓL

www.husqvarna.hu


Ne hagyd ki!