Annyit segítünk, hogy jó évet zárt és jó évre számít. Szakterülete az informatika.


Tavaly 20 százalékkal nőtt a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. árbevétele, a cég idén is legalább 15 százalékos bővülést tervez.

Az információbiztonsági szolgáltatásokat kínáló cég számára a múlt év a komoly kihívások ellenére is az elmúlt időszak legjobb eredményét hozta. Közleményükben azt írják, legújabb fejlesztésük a SeCube4 GRC program, amellyel az európai uniós piacokra is készülnek. Az alkalmazás lehetővé teszi az adminisztratív költségek jelentős csökkentését, a folyamatosan változó jogszabályi környezetnek való garantált megfelelést, könnyen hozzáférhető dokumentumokat. A megoldás alkalmas bármilyen vállalati belső szabályzat, ISO minősítés, az információbiztonsági törvény, GDPR és egyéb jogszabályok előírásaival kapcsolatos információbiztonsági tevékenységek menedzselésére is.

A fejlesztés már elérhető Magyarországon, a leányvállalatuk pedig megkezdte a németországi forgalmazását. Ha a német piaci bevezetés a várt eredményt hozza, akkor teszik elérhetővé az egész EU-ban.

Az MTI felidézi, hogy a KÜRT Zrt. 1989 óta van jelen az informatikai piacon, adatmentési technológiája 2014-ben hungarikum lett, a cég átlagosan évi több mint 4000 sikeres adatmentést végez, ami évről-évre enyhén nő. Számos országban veszik igénybe a szolgáltatásait.


The Conversation

Friss

Milliárdos büntetést kapott a koronavírus elleni védelmet ígérő divatmárka

Az ausztrál versenyfelügyelet (ACCC) 5 millió ausztrál dollárra, azaz több mint egymilliárd forintra büntette a Lorna Jane ruházati vállalatot, amely marketingkampányában azt állította, hogy az új kollekciója meggátolja a koronavírus terjedését.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Elképedsz a budapesti lakásárakon? Prága és Pozsony is drágább

A Deloitte Property Index felmérésében vizsgált 24 főváros közül 2020-ben csupán Rómában csökkent az új építésű lakások ára. Regionális összevetésben Budapest olcsónak számít, még akkor is, ha az itt élők ezt másképpen érzékelik.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Óvatosan a negatív értékelésekkel, mert a sértődős szolgáltató visszavág

Az Egyesült Államokban működő, épületek karbantartásával foglalkozó Executive Roof Services (ERS) vállalat 112 ezer dolláros, azaz nagyjából 34 millió forintos pert akasztott egy washingtoni pár nyakába. Az ERS egy negatív online értékelés miatt fordult a bírósághoz.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!