Annyit segítünk, hogy jó évet zárt és jó évre számít. Szakterülete az informatika.


Tavaly 20 százalékkal nőtt a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. árbevétele, a cég idén is legalább 15 százalékos bővülést tervez.

Az információbiztonsági szolgáltatásokat kínáló cég számára a múlt év a komoly kihívások ellenére is az elmúlt időszak legjobb eredményét hozta. Közleményükben azt írják, legújabb fejlesztésük a SeCube4 GRC program, amellyel az európai uniós piacokra is készülnek. Az alkalmazás lehetővé teszi az adminisztratív költségek jelentős csökkentését, a folyamatosan változó jogszabályi környezetnek való garantált megfelelést, könnyen hozzáférhető dokumentumokat. A megoldás alkalmas bármilyen vállalati belső szabályzat, ISO minősítés, az információbiztonsági törvény, GDPR és egyéb jogszabályok előírásaival kapcsolatos információbiztonsági tevékenységek menedzselésére is.

A fejlesztés már elérhető Magyarországon, a leányvállalatuk pedig megkezdte a németországi forgalmazását. Ha a német piaci bevezetés a várt eredményt hozza, akkor teszik elérhetővé az egész EU-ban.

Az MTI felidézi, hogy a KÜRT Zrt. 1989 óta van jelen az informatikai piacon, adatmentési technológiája 2014-ben hungarikum lett, a cég átlagosan évi több mint 4000 sikeres adatmentést végez, ami évről-évre enyhén nő. Számos országban veszik igénybe a szolgáltatásait.


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Kiakaszt a benzinár? Mutatjuk, ki mennyit szed le belőle

Nem szeretjük, de ez is bekövetkezett, itt van az 500 forintos benzin a kutakon. Jó, ha tudod, amikor fizetsz a benzinkútnál, a pénzed körülbelül fele az államkasszába vándorol.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

A magyarok is tanulhatnak a lengyel nemzeti boltlánc bukásából

Lekerült a céges logó Lengyelország 30 éves nemzeti áruházlánca, a Piotr i Pawel utolsó boltjának bejáratáról is, miután a cég elvérzett a külföldi multikkal folytatott versenyben.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Vágás olasz módra, elhagyta Magyarországot a megvádolt húsmilliárdos

A több milliárdos költségvetési csalással vádolt Piero Pini, a kiskunfélegyházi Hungary-Meat Kft. tulajdonosa és fia, Marcello elhagyta Magyarországot, első útjuk állítólag Spanyolországba vezetett. Ez fordulat a 2019 márciusa óta húzódó ügyben.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!