Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebookon számol be a cigarettacsempészek legújabb módszeréről.

Így csempésznek

A csempészek fantáziája nem ismer határokat. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai fogtak már el búvárt, kishajót, de még sárkányrepülőt is – posztolta a Facebookra kedden a pénzügyminiszter a „leleményes" bűnelkövetők módszereiről. Mint írja, a pénzügyőrök fogtak már el búvárt, kishajót, sőt még sárkányrepülőt is!

☝️ A csempészek fantáziája nem ismer határokat. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai fogtak már el búvárt🤿,...
Közzétette: Varga Mihály2021. február 9., kedd

A lezuhant drón esete

Mint Varga Mihály bejegyzésében olvashatjuk: a pénzügyőrök napi jelentésében újabb trükkös megoldás szerepel, egy pilóta nélküli repülőt vetettek be a csempészek, a szállítmány azonban nem jutott sokáig, a gép lezuhant. A pénzügyőrök és a rendőrök a feltételezett tetteseket követve találták meg a repülőgép roncsait, amely több karton adózatlan cigarettát rejtett. A gépet és az árut lefoglalták – zárul a poszt.


The Conversation

Friss

Fotó: Unsplash

Mit csinál manapság Melinda Gates? Amit Jeff Bezos exneje is!

Jeff Bezos exneje, MacKenzie Scott és Melinda French Gates összesen 40 millió dollárt, azaz közel 12 milliárd forintot szentelt egy olyan ügynek, amely középpontjában az amerikai nők karrierlehetőségeinek és életkörülményeinek javítása áll.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Mit mérlegeljünk elektromos autó vásárlása előtt? 4 tipp a szakértőtől

Nagy értékű vagyontárgy beszerzésekor számos tényezőt figyelembe veszünk. Nincs ez másképpen elektromos gépjármű vásárlásakor sem. De mi alapján döntsünk ilyenkor? Mutatjuk!
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

26 milliárdra büntették a Zoom-ot, mert kiszivárogtatta a felhasználók adatait

Az Egyesült Államok Kerületi Bírósága 86 millió dollárra, átszámítva közel 26 milliárd forintra büntette a videokonferenciákra szakosodott Zoom vállalatot a felhasználók személyes adatainak kiszivárogtatása miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!