Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebookon számol be a cigarettacsempészek legújabb módszeréről.

Így csempésznek

A csempészek fantáziája nem ismer határokat. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai fogtak már el búvárt, kishajót, de még sárkányrepülőt is – posztolta a Facebookra kedden a pénzügyminiszter a „leleményes" bűnelkövetők módszereiről. Mint írja, a pénzügyőrök fogtak már el búvárt, kishajót, sőt még sárkányrepülőt is!

☝️ A csempészek fantáziája nem ismer határokat. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai fogtak már el búvárt🤿,...
Közzétette: Varga Mihály2021. február 9., kedd

A lezuhant drón esete

Mint Varga Mihály bejegyzésében olvashatjuk: a pénzügyőrök napi jelentésében újabb trükkös megoldás szerepel, egy pilóta nélküli repülőt vetettek be a csempészek, a szállítmány azonban nem jutott sokáig, a gép lezuhant. A pénzügyőrök és a rendőrök a feltételezett tetteseket követve találták meg a repülőgép roncsait, amely több karton adózatlan cigarettát rejtett. A gépet és az árut lefoglalták – zárul a poszt.


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Hányan tapsikolnak? Bali megnyitotta a kapuit a magyarok előtt

Az indonéz szigetvilágban található Bali és Riau szigetei 18 hónapnyi „zárva tartás" után ismét megnyitották kapuikat a nemzetközi turisták előtt. Az örömtánccal azonban érdemes várni, ugyanis számos előírásnak meg kell felelni a belépéshez.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: credobus.hu

Így néz ki az új hazai csuklós busz – Mutatjuk a fotókat!

Újra van magyarországi gyártású csuklós autóbusz. Könnyű, így keveset fogyaszt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Újabb terhet kaptak a vendéglősök, de ez még jól is elsülhet

November 1-jétől már nemcsak a szálláshely-szolgáltatóknak, de a vendéglátó üzletek üzemeltetőinek is regisztrálniuk kell a turisztikai ügynökség adatszolgáltatási felületén, jövő nyártól pedig már adatokat is kell továbbítaniuk.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!