Az IKEA visszahívott két terméket
Fotó: Shutterstock

Egy napra két termékvisszahívás az IKEA-nál

Sérülést okozhat egy törékeny lábú forgószék, fémtárgyat találtak egy tortában. Mutatjuk a részleteket.


Az IKEA minden vásárlóját, aki 2221 előtti és 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket vásárolt, arra kéri, hogy függessze fel a termék használatát, és lépjen kapcsolatba az IKEA-val, hogy visszakapja a termék teljes vételárát.

A vásárlók biztonsága kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért visszahívja a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket (a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli), mivel fennáll a veszélye annak, hogy a szék csillag alakú lába eltörik, ami esés- és sérülésveszéllyel járhat.

Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat. Ennek ellenére a tudomásunkra jutott, hogy a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott, antracitszínű ODGER forgószék csillag alakú lába eltörhet

-írja közleményében a lakberendezési áruház.

A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges. A termék neve és dátumbélyegzője az ülés alatt található, a szék anyagába beleütve.További részletek a www.IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 460 31 60.

A visszah\u00edvott forg\u00f3sz\u00e9k

Fotó:IKEA

Az Almondy visszahív egy meghatározott mennyiséget a 400 g-os Almondy Daim Mandulatortából, mivel az egyik tortában egy fémtárgyat találtak. A termékeket elővigyázatosságból hívják vissza. A visszahívás kizárólag az IKEA áruházakban vásárolt, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező, 400 g-os Almondy Daim Mandulatortákra vonatkozik.

Az Almondy arra kéri azokat, akik a fenti termékből vásároltak, hogy vagy vigyék vissza a terméket abba az áruházba, ahol megvásárolták, hogy visszakapják a teljes vételárat, vagy forduljanak az Almondyhoz a www.almondy.com címen. Az a vásárló, aki visszahozza az említett terméket, a vevőszolgálaton tudja visszakérni a Daim torta árát.

A visszah\u00edvott torta

Fotó: IKEA


Ne hagyd ki!