GOBUDA néven nyit az újjépülő óbudai Eurocenter
Fotó Wing Zrt.

Más néven nyit újra a megújuló bevásárlóközpont, mutatjuk a látványterveket

Jövő tavaszra megújul az óbudai Eurocenter Bevásárlóközpont. A létesítmény egy szinte teljesen új épülettel és új névvel, GOBUDA Mall néven várja majd vásárlóit – olvasható a WING Zrt. szerdai közleményében.


Több lesz, mint volt

A WING beruházásának köszönhetően Észak-Buda egy modern komplexummal gazdagodik majd, amely a környék népszerű közösségi helyévé válhat, illetve otthont adhat számos érdekes programnak, így időszakos rendezvényeknek vagy gasztro fesztiváloknak is. A teljes körű belső átépítés és megújulás az emberközpontúságot és fenntarthatóságot szem előtt tartva zajlik, és célja, hogy az épület maximálisan kiszolgálja a huszonegyedik század igényeit és élményszintű vásárlási lehetőséget biztosítson.

Ilyen lesz

GOBUDA

Fotó: Wing Zrt.

Az épület tetején hatalmas zöldfelületet alakítanak ki

Az építészeti korszerűsítésen túl a bevásárlóközpont szolgáltatás- és üzletpalettája is jelentősen kibővül: minőségi gasztronómiai üzletek, vendéglátóhelyek, illetve nemzetközi multi és mono brandek, valamint felújított mozi és tetőkert is várja a látogatókat. Főszerepbe kerülnek a találkozási pontokként is funkcionáló teraszos éttermek, kávézók, pékség és cukrászda, valamint a food court-on megjelenő nemzetközi konyhákat képviselő fast food éttermek.

A komplexum földszintjén található INTERSPAR hipermarket is egyedülállóan modern külsőt és megújult eladóteret kap. A ház tetején egy 2.000 négyzetméteres, játszótérnek is helyet biztosító zöld parkot is kialakítanak.

Hogy tetszik?

GOBUDA

Fotó: Wing Zrt.

Fenntartható megoldások

Magyarország egyik vezető ingatlanvállalataként kiemelt célunk, hogy a bevásárlóközpont-fejlesztések terén is egy olyan modern és igényes komplexumot hozzunk létre, amely hozzájárul a környék gazdaságának élénkítéséhez, megfelel a jelen kor elvárásainak és reflektál az új trendekre. Ezért a GOBUDA Mall koncepciójának központjában az ember és a környezet állnak

– mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A GOBUDA Mall teljes egészében az Access4you akadálymentesítési keretrendszer elvárásainak megfelelően készül. A belső terek és mellékhelyiségek teljes egészében akadálymentesítettek lesznek, valamint a parkolói szinteket is korszerűsítik a mozgáskorlátozottak, fogyatékkal élők, valamint babakocsival érkezők számára.

A járványügyi helyzetnek megfelelően az épület fertőtlenítését szolgáló megoldások és érintésmentes funkciók szolgálják majd az egészség védelmét. Mindemellett pedig a környezettudatos és fenntartható megoldások is szerepet kapnak, a parkosított zöld tető mellett, kerékpár tárolók, elektromos autótöltő állomások, továbbá a mélygarázsban autómegosztó parkolóhelyek és csomagautomata-szolgáltatás is elérhetők lesznek a látogatóknak.

Egy kis séta?

GOBUDA

Fotó: Wing Zrt.

Tulajdonosváltás után 

Az Eurocentert a WING 2018-ban vásárolta meg, amit a III. kerületi Bécsi út mellett található bevásárlóközpont adottságai, kitűnő autós és tömegközlekedéssel történő megközelíthetősége, valamint az épületben és a lokációban rejlő fejlesztési potenciál indokolt. A felújítás létjogosultságát támasztja alá, hogy a III. kerület és a kapcsolódó agglomeráció vásárlóerő indexe jóval az országos átlag feletti, illetve a térség további fejlődés előtt áll a tervezett és fejlesztés alatt álló lakóparkoknak, irodaházaknak és multifunkcionális projekteknek köszönhetően.


The Conversation

Ne hagyd ki!