Kecskeméten új, modern városrész születik
Fotó: Nhood Hungary

Kecskeméten új, modern városrész születik

A komplex ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújtó Nhood Hungary az Auchan Korzók üzemeltetése mellett vegyes funkciójú ingatlanfejlesztésekkel is foglalkozik. Ennek példája a Boróka Park, egy Kecskemét nyugati részén megvalósuló nagy volumenű lakópark fejlesztés, melynek első üteme 2018-ban elnyerte az „Év lakóingatlan fejlesztése” díjat.


Kecskemét külvárosában, Homokbányán az Auchan Kereskedelmi Központ szomszédságában található 23 hektáros területen új városnegyed épül. A nyugodt, zöldövezeti környék, ugyanakkor a bevásárlóközpont, illetve a közlekedési csomópont közelsége ideális helyszínt biztosítottak egy mindent igényt kielégítő, modern lakónegyed létrehozásához.

A Boróka Park első két ütemében mintegy 200 változatos alapterületű lakás készült el, az ingatlanon parkosított közösségi tér, gyermekjátszótér és kültéri fitnesz eszközök biztosítják a lakók kikapcsolódását. A városrészben az önkormányzati fejlesztéseknek köszönhetően új bölcsőde, családbarát közpark és KRESZ-park is épült, a belváros megközelítését pedig új útszakasz segíti.

A víziónkat meghatározó People-Planet-Profit - vagyis az emberi tényező, a természeti környezetre gyakorolt hatás és a gazdasági nyereség összekapcsolása – minden projektünkben megjelenik. Ennek megfelelően olyan élhető és hosszútávon is fenntartható városi alközpontok létrehozására törekszünk, ahol az emberek 15 percen belül minden szükségletüknek eleget tehetnek. A tervek szerint a következő négy ütem során a városrészben vegyes funkciójú épületegyütteseket hozunk létre, ahol a lakások mellett üzletek, irodák éttermek, kávézók és szabadidős funkciók kerülnek kialakításra sok zöldterülettel, egészségügyi, szociális szolgáltatássokkal, együttműködve az önkormányzattal. Emellett az általunk üzemeltetett helyi Auchan Korzón további bővítést is tervezünk

- mondta Gábosy Balázs, a Nhood Hungary Üzletfejlesztési, Kereskedelmi és Operatív Igazgatója.

Ne hagyd ki!