Van olyan ágazat, ahol a koronavírus válság ellenére is emelkednek a bérek!

Így fizet az Aldi

A legtöbb pozícióban 4, ám egyes területeken 8 százalékkal emelte a fizetéseket az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. A béremelés után a 8 órában dolgozó munkavállalók kezdő bére legalább bruttó 335 700 forint, az elérhető legmagasabb bér pedig bruttó 465 100 forint. Az áruházvezetők kezdő fizetésként idén januártól bruttó 603 400 forintot kereshetnek, ám ebben a pozícióban akár bruttó 974 100 forintos bért is el lehet érni. A társaság a hűséget is jutalmazza, minél régebben dolgozik valaki náluk, annál több fizetést vihet haza.

Stabil munkaadó

Úgy tűnik az Aldi dolgozói ragaszkodnak is a munkahelyükhöz, amelyik a járvány idején is stabil, kiszámítható és megbízható munkaadónak bizonyult. Lojalitásukat jelzi, hogy 25 százalékuk több, mint 5, 10 százalékuk pedig 10 évnél is régebben dolgozik a diszkontláncnál.

The Conversation

Friss

Megfélemlítéssel, mentális kínzással vádolják az eBay vezetőit

Egy Massachusetts-i pár beperelte az eBay-t és a Progressive F.O.R.C.E. Concepts vállalatot. Elképesztő dolgok derültek ki az beadványukból.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy villanyszerelő új házba költözött, ahol aranybányát talált

A Cambridgeshire-i vállalkozó kettő, bontatlan csomagolású, tökéletes állapotú, limitált kiadású Pokémon kártyagyűjteményt talált a házban, ahova éppen beköltözött. A gyűjteményeket árverésre bocsájtotta, amelyek végül 19 ezer fontért, azaz nagyjából 8 millió forintért találtak új gazdára.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: NeONBRAND on Unsplash

Nagy dobásra készül a hírhedt orosz hackercsapat

A Kaseya informatikai vállalat megszerezte azt a dekódoló mesterkulcsot, amivel a vállalatok visszaszerezhetik a július elején ellopott és titkosított adataikat. Valószínűleg egy hacker szivárogtatta ki az információt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!