Nem csak regisztrálniuk kell, hanem az új osztrák rendelet szerint három naponta negatív tesztet is fel kell mutatniuk mindazoknak, akik Ausztriában szeretnének dolgozni.


Az osztrákok azért szigorítottak, mert náluk is növekedésnek indult újra a fertőzöttek száma. Az atv.hu beszámolója szerint az érintett magyarok azt mondják, lassan minden sarkon van a nagyobb városokban egy tesztpont, van, ahol már ingyen osztják azt, így pár perc alatt elkészülhetnek az ellenőrzéssel.

Ennek a feltételeit is megteremtette az osztrák fél, rengeteg teszt az utcán, teszthelyiségben, gyógyszertárban is lehet minimális várakozási idővel ezen a teszten átesni, és a legtöbb munkahely is biztosítja a tesztelést, sőt, az utóbbi időben már ingyenes tesztet is adnak

- számolt be tapasztalatairól egy ingázó.

Hétfőtől jön a szigor

Az ATV kereste az osztrák hatóságokat, de nem kívántak nyilatkozni. Azt azonban elmondták, hogy már hétfőtől ellenőrzik a heti dupla teszteket és a kötelező regisztrációt is.


The Conversation

Friss

Szeptemberben kidobják a sugar daddy-ket a Google Play-ről

A Google Play szakemberei megvizsgálták a vállalat érzékeny tartalmakra vonatkozó irányelveit, és úgy döntöttek, ideje változtatni a szabályokon. Szeptembertől egyetlen sugar daddy app sem kerülhet be az androidos piactér kínálatába.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Potom pénzért árverezik el Diana hercegnő esküvői tortaszeletét

A Dominic Winter aukciós ház gondoskodott róla, hogy Diana hercegnő és Károly herceg menyegzőjéről az esemény után 40 évvel is beszéljenek.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ez a 16 éves srác összehozott egy 2 millió dolláros üzletet

A tavalyi év egyértelmű nyertesei a kiskereskedelmi online vállalatok voltak, illetve a 16 éves New Jersey-i Max Hayden.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!