Mosolygós lány asztali számítógéppel,  sok cég kiszervezi az IT területet
Fotó: Shutterstock

Miért válassz Microsoft Gold Partnert az IT kiszervezésére?

Napjaink digitális világában nincs olyan piaci terület, ahol a cégek testreszabott és megfelelően karbantartott informatikai háttér nélkül versenyképesek tudnának lenni, de még a közszférában is technológia szükséges a működéshez. Bevált gyakorlat, hogy a vállalatok kiszervezik külsős szakértőknek az informatikai rendszer megtervezését, bevezetését és rendszeres felügyeletét is.

A világ egyik legnagyobb vállalati szoftvergyártója, a Microsoft számos olyan megoldást kínál cégeknek, amelyekkel hatékonyabbá tehetik az irodai munkát. Magyarországon a Systemfarmer Zrt. Microsoft Gold Partner cég is Microsoft termékekkel modernizálja a vállalatok IT működését.

A Microsoft Gold Partner a legmagasabb minősítés, amelyet a Microsoft kioszt hivatalos partnereinek. A Gold Partner kompetencia kiemelkedően magas szakértelmet és speciális készségeket is jelent: Microsoft ezzel a címmel ismeri el azokat az IT szolgáltatókat, akik innovatív üzleti megoldásokat kínálnak ügyfeleiknek.

A Microsoft minősítési folyamata igen szigorú: a partnerek részéről rendszeres auditálást igényel annak biztosítására, hogy a csapat megőrzi szakértelmét, jártasságát és tapasztalatát. A Microsoft Gold Partnereknek meg kell felelnie a rendszeresen frissülő technológiai követelményeknek, ez a rendszer biztosítja azt is, hogy a szolgáltató képben van a Microsoft legújabb fejlesztéseivel, aktualitásaival és ajánlataival kapcsolatban. A Microsoft Gold Partnerek nemcsak jobban ismerik a termékeket és a technológiát, de azt is tudják, hogyan alkalmazzák azokat az ügyfeleik speciális igényeinek kielégítésére.

A Microsoft certifikációk megszerzéséhez alapismereteknél – amit pl. egy belsős rendszergazda tud nyújtani – sokkal többre van szükség.

Szakértőinknek nehéz Microsoft vizsgákat kell teljesíteniük, amelyek csak a következő év végéig érvényesek. Utána újra le kell vizsgázni, hiszen az alkalmazások folyamatosan fejlődnek, újdonságokkal bővülnek, amelyeket nekünk is ismernünk és alkalmaznunk kell

– magyarázza a Systemfarmer Zrt. elnök-vezérigazgatója, Földesi László Ákos.

Aki külsős IT szakértőt keres, az egy Microsoft Gold Partnernél nehezen talál jobban képzett szolgáltatót. Aki Microsoft Gold Partnerrel dolgozik együtt, az szinte közvetlen kapcsolatban áll magával a Microsofttal, hiszen a szolgáltató belső szakértelmének köszönhetően az IT infrastruktúra mindig naprakész, a problémák pedig villámgyorsan megoldódnak.

Ne hagyd ki!