Három nő ellen vádat emeltek, mert addig nem engedték távozni a kolléganőjüket, amíg meg nem írta a felmondását.


A vádirat szerint egy Zalában is tevékenykedő egyházi misszió irodájában alakult ki éles szóváltás az egyik házi gondozó és a főnöke között, még tavaly. A vita odáig fajult, hogy a főnök közölte beosztottjával, a jövőben nem akar együtt dolgozni vele, ezért adja be a felmondását. A sértett először azt felelte, másnap beviszi a dokumentumot, de meggondolta magát, és az ígérte, hogy postán küldi el a papírt, majd megpróbált elmenni.

Csakhogy az irodában dolgozók közül többen is felkiáltottak, hogy ne engedjék el. Ketten elállták az ajtót, az egyikük pedig közölte a távozni akaró nővel, hogy addig nem mehet el, amíg nem írja meg a papírt. Némi dulakodás és taszigálás után a sértett belátta, hogy az ellenállásnak nincs értelme, megírta a felmondását, majd elment. A karján véraláfutással.

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség mindhárom nő ellen személyi szabadság megsértésének bűntette, egyikük ellen testi sértés vétsége miatt is vádat emelt. Ha ez veled történik, te is a hatóságokhoz fordulsz? (Képünk illusztráció)


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

A magyarok is tanulhatnak a lengyel nemzeti boltlánc bukásából

Lekerült a céges logó Lengyelország 30 éves nemzeti áruházlánca, a Piotr i Pawel utolsó boltjának bejáratáról is, miután a cég elvérzett a külföldi multikkal folytatott versenyben.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Vágás olasz módra, elhagyta Magyarországot a megvádolt húsmilliárdos

A több milliárdos költségvetési csalással vádolt Piero Pini, a kiskunfélegyházi Hungary-Meat Kft. tulajdonosa és fia, Marcello elhagyta Magyarországot, első útjuk állítólag Spanyolországba vezetett. Ez fordulat a 2019 márciusa óta húzódó ügyben.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

A politikusok sehol, a tudósokban bíznak leginkább a magyarok

A tudósokban a magyarok kétharmada bízik, ami a legmagasabb mutató a különböző szakmák körében. A legkevésbé a politikusokban bízunk.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!