Egy raktáros 300-320 ezer forintos, egy hitelügyintéző-pénztáros 340-360 ezer forintos, míg egy szakértékesítő akár 360-380 ezer forintos bruttó bért kereshetett juttatásokkal 2021 első félévében a legnagyobb magyar tulajdonú műszaki áruházláncnál. Mindezt úgy, hogy az Euronics a tavaszi boltzár alatt sem bocsátotta el munkavállalóit, és alapbérüket sem csökkentette.


Két év hűségért plusz egy havi bér jár

Az Euronics az idei évtől hűségbónuszt is fizet munkatársainak: a vállalat a legalább 6 hónap munkaviszonyt betöltött kollégák esetében két részletben, januárban és júliusban juttat a munkaviszony hosszával arányosan növekvő, 24 havi munkaviszony esetén egy havi plusz bért. A cég kiemelkedő béren kívüli juttatási és motivációs rendszert működtet, amivel a kollégák jó teljesítmény esetén jelentősen tudják növelni a fizetésüket.

A béremelés előtt egy áruházvezető-helyettes vagy áruházi raktárvezető átlagosan 400-470 ezer, az értékesítők és szakértékesítők: 360-380 ezer, a hitelügyintéző-pénztárosok 340-360 ezer, a többi szaküzleti pozícióban dolgozók (pl. raktáros, adminisztrátor) 300-320 ezer forint közötti értékben kaptak juttatási csomagot (bruttó bért és cafeteriát). Nem meglepő, hogy a legmagasabb jövedelmeket a karácsonyi szezonban regisztrálták: a teljesítménybérek jól láthatóan a november-decemberi értékesítési csúcsokat követték.


The Conversation

Friss

Photo by Mike Benna on Unsplash

Már nem Ukrajnán át jön az orosz gáz Magyarországra

Tizenöt évre szóló szerződést kötött a magyar állam az orosz óriással, a Gazprommal földgáz szállításáról.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Dohányzol? Ennyivel drágábban köthetsz életbiztosítást

Akár egymillió forinttal is többet kell fizetnie egy dohányosnak az életbiztosításért – derül ki a bankmonitor.hu számításából.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Brexitkáosz a brit benzinkutaknál, ez az oka

Legalább százezer kamionsofőr hiányzik a brit áruszállítási szektorból, főként azért, mert a Brexit miatt rengeteg uniós munkavállaló hagyta el a szigetországot. A probléma már a benzinkutak ellátásánál is gondot okoz, ahol kaotikus helyzetek alakultak ki a napokban.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!