Egy raktáros 300-320 ezer forintos, egy hitelügyintéző-pénztáros 340-360 ezer forintos, míg egy szakértékesítő akár 360-380 ezer forintos bruttó bért kereshetett juttatásokkal 2021 első félévében a legnagyobb magyar tulajdonú műszaki áruházláncnál. Mindezt úgy, hogy az Euronics a tavaszi boltzár alatt sem bocsátotta el munkavállalóit, és alapbérüket sem csökkentette.


Két év hűségért plusz egy havi bér jár

Az Euronics az idei évtől hűségbónuszt is fizet munkatársainak: a vállalat a legalább 6 hónap munkaviszonyt betöltött kollégák esetében két részletben, januárban és júliusban juttat a munkaviszony hosszával arányosan növekvő, 24 havi munkaviszony esetén egy havi plusz bért. A cég kiemelkedő béren kívüli juttatási és motivációs rendszert működtet, amivel a kollégák jó teljesítmény esetén jelentősen tudják növelni a fizetésüket.

A béremelés előtt egy áruházvezető-helyettes vagy áruházi raktárvezető átlagosan 400-470 ezer, az értékesítők és szakértékesítők: 360-380 ezer, a hitelügyintéző-pénztárosok 340-360 ezer, a többi szaküzleti pozícióban dolgozók (pl. raktáros, adminisztrátor) 300-320 ezer forint közötti értékben kaptak juttatási csomagot (bruttó bért és cafeteriát). Nem meglepő, hogy a legmagasabb jövedelmeket a karácsonyi szezonban regisztrálták: a teljesítménybérek jól láthatóan a november-decemberi értékesítési csúcsokat követték.


The Conversation

Friss

Fotó: Unsplash

Eljön az az idő, amikor itthon is bitcoinban tolod a borravalót?

A Twitter teszt jelleggel májusban vezette be az USA-ban a „borravaló" funkciót, a Tips-t. Az újítás bevált, hamarosan az egész világra kiterjesztik a szolgáltatást, ráadásul immáron kriptovalutával is lehet támogatni a tartalomgyártókat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Lemaradtál a mesterképzésről? Ha szereted a kávét, ezt neked találták ki!

A firenzei egyetem igazán különleges, kifejezetten a kávé szerelmeseire szabott mesterkurzust jelentett be. A képzés januárban indul.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A lilát nem adjuk! Perrel fenyegetőzik a Milka tulajdonosa

A Mondelez amerikai multinacionális vállalat megfenyegette a londoni Primary Pantry vegán snackgyártót, hogy pert indít ellene, ha továbbra is lila színű csomagolással dobja piacra a termékeit.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!