Tinder logó egy fekete okostelefonon

Visszahívtak az irodába, de hiányzik a Tinder? A cég erre is gondolt

Régi-új funkcióval bővül a Tinder. A cég azoknak a felhasználóknak szeretne kedveskedni, akiket már visszahívtak az irodába, de a társkeresést munkaidőben sem szeretnék szüneteltetni.

Modern problémák, modern megoldások

A Tinder 2017-ben vezette be a „munka mód" funkciót, amelyet aztán ideiglenesen parkolópályára helyezett. A vállalat elérkezettnek látta az időt, hogy ismét elérhetővé tegye a szolgáltatást. A „munka mód" azoknak a felhasználóknak kedvez, akik asztali számítógépről vagy laptopról „húzogatják" a Tindert. Ráadásul a 2021-es verzió használata pofonegyszerű. Egész egyszerűen csak rá kell kattintanod a képernyő sarkán található aktatáska ikonra. Na de miért is jó ez?

Az ikon a húzogatás, a matchelés és a csetelés közben is könnyen elérhető. Ha megnyomod, akkor a Tinder felülete mintegy varázsütésre átalakul egy projektmenedzsment eszközzé. Magyarul egy kattintás, és a csajok vagy pasik helyett máris egy szép infógrafika fog tündökölni a képernyődön, grafikonnal, betáblázott meetingekkel, és minden egyéb finomsággal. Szóval úgy fog tűnni, mintha gőzerővel dolgoznál.

Óvintézkedések és buktatók

A Tinder szívén viseli a felhasználói problémáit, így tippeket is megosztott velük. Az app tanácsadói szerint jobb, ha a munkahelyeden titokban tartod a randizási szokásaidat. Az sem árthat, ha a munkatársaidat letiltod a Tinderen.

Mindezek mellett a cég figyelmeztetett, hogy a „munka mód" csak felületi megoldás. Ha a munkaadód felügyeleti szoftverrel ellenőrzi a céges hálózatot, akkor pillanatokon belül le fogsz bukni. A legnagyobb veszélyben akkor vagy, ha a vezetőség távoli eléréssel rendelkezik a számítógépedhez.

És ne feledd, a „munka mód" projektmenedzsment felülete csak távolról megtévesztő. Mindenesetre, azt javasoljuk, hogy inkább munkaidőn kívül keresd a nagy Ő-t.


Ne hagyd ki!