Régi-új funkcióval bővül a Tinder. A cég azoknak a felhasználóknak szeretne kedveskedni, akiket már visszahívtak az irodába, de a társkeresést munkaidőben sem szeretnék szüneteltetni.

Modern problémák, modern megoldások

A Tinder 2017-ben vezette be a „munka mód" funkciót, amelyet aztán ideiglenesen parkolópályára helyezett. A vállalat elérkezettnek látta az időt, hogy ismét elérhetővé tegye a szolgáltatást. A „munka mód" azoknak a felhasználóknak kedvez, akik asztali számítógépről vagy laptopról „húzogatják" a Tindert. Ráadásul a 2021-es verzió használata pofonegyszerű. Egész egyszerűen csak rá kell kattintanod a képernyő sarkán található aktatáska ikonra. Na de miért is jó ez?

Az ikon a húzogatás, a matchelés és a csetelés közben is könnyen elérhető. Ha megnyomod, akkor a Tinder felülete mintegy varázsütésre átalakul egy projektmenedzsment eszközzé. Magyarul egy kattintás, és a csajok vagy pasik helyett máris egy szép infógrafika fog tündökölni a képernyődön, grafikonnal, betáblázott meetingekkel, és minden egyéb finomsággal. Szóval úgy fog tűnni, mintha gőzerővel dolgoznál.

Óvintézkedések és buktatók

A Tinder szívén viseli a felhasználói problémáit, így tippeket is megosztott velük. Az app tanácsadói szerint jobb, ha a munkahelyeden titokban tartod a randizási szokásaidat. Az sem árthat, ha a munkatársaidat letiltod a Tinderen.

Mindezek mellett a cég figyelmeztetett, hogy a „munka mód" csak felületi megoldás. Ha a munkaadód felügyeleti szoftverrel ellenőrzi a céges hálózatot, akkor pillanatokon belül le fogsz bukni. A legnagyobb veszélyben akkor vagy, ha a vezetőség távoli eléréssel rendelkezik a számítógépedhez.

És ne feledd, a „munka mód" projektmenedzsment felülete csak távolról megtévesztő. Mindenesetre, azt javasoljuk, hogy inkább munkaidőn kívül keresd a nagy Ő-t.


The Conversation

Friss

Photo by Fré Sonneveld on Unsplash

Téglával termel áramot egy új svájci szabadalom

A rendszer hatékonysága 80-85 százalékos, és 35 éven át működőképes lehet.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mennyiért lehet most lakást venni vagy bérelni Győrben és környékén?


Családi ház 30 millióért

Győr-Moson-Sopron megyében a panelek átlagos négyzetméterára 380 000 forint, a téglalakásoknál ez az összeg átlagosan 486 000 forint. Míg a lakások négyzetméterárai nőttek, addig a házaknál stagnálást figyeltek meg éves összevetésben, így egy átlagos, 100 négyzetméteres ingatlant továbbra is meg lehet vásárolni 30 millió forintért. Az átlagos lakásméret vételre 65-70 négyzetméter, amiért átlagosan 21,9 millió forintot adnak.


Bérlet havi 120 ezerért

Győrben jellemzően 120 000 forint a havi költség egy lakásra, addig Sopronban már átlagosan 80 000 forintért is lehet bérelni. A megyeszékhely magas árait nem csak a nyugati határ közelsége és a felsőoktatási intézmények indokolják, hanem az Audi gyárban foglalkoztatott ingázó vagy vendégmunkások is, akik albérlettel oldják meg lakhatásukat. Ennél drágábban csak Budapesten és Veszprémben lehet kiadni lakásokat az egyetemistáknak, illetve a vidéki munkavállalóknak, olvasható a Duna House közleményében.

Photo by Scott Graham on Unsplash

Figyelem! Fontos változások a NAV nyomtatványkitöltőben

Frissítsen az ÁNYK új verziójára, mert ellenkező esetben nem tud majd nyomtatványokat küldeni.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!