Ősszel nyit az Etele Pláza, nyitnak a próbafülkék

Megszerezte a használatbavételi engedélyt az ország első okosplázájaként emlegetett Etele Plaza, így a bérlők megkezdhetik új üzleteik kialakítását Buda legnagyobb bevásárlóközpontjában.


A beruházás értéke 300 millió euró, a komplexum bérbeadható területe 55 ezer négyzetméter. A pláza fejlesztője, a Futureal-csoport közleménye szerint a korábban már bemutatott nagybérlők újdonságokkal készülnek a szeptemberi nyitásra. A komplexumban a 180 divatüzlet mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások lesznek jelen.

De mitől lesz okos egy pláza?

  • A bevásárlóközpont külső megjelenését a főbejárati homlokzat 1200 négyzetméteres üvegfal szerkezete, valamint a homlokzaton térben kiugró és visszahúzott dobozszerkezetek formavilága határozza meg és teszi különlegessé.
  • Utóbbi külön szerkezeti megtámasztás nélkül készült, Magyarországon egyedülállóan.
  • Az 1300 férőhelyes mélygarázsban a legfejlettebb helymeghatározó és navigációs rendszer könnyíti meg a parkolást az üres férőhelyek feltüntetésével, a plázában pedig a vásárlóknak segít megtalálni a kiválasztott üzletet vagy szolgáltatást egy mobilalkalmazáson keresztül.

Az eredetileg tavaszra tervezett nyitást hat hónappal azért tolták ki, hogy minimalizálják a járvány hatásait. (Képünk illusztráció)


Ne hagyd ki!