Kiosztották a Franchise Szövetség idei díjait
Fotó: Franchise Szövetség

A Cafe Frei nyerte a 2021. Év Franchise Hálózata elismerést

A Szövetség gálaestje a hazai franchise szakma legfontosabb eseménye, ahol a legkiemelkedőbb franchise hálózatokat, valamint franchise átvevőket díjazzák.


Évről évre több hálózat pályázik a különböző díjkategóriákban, melynek köszönhetően idén 6 franchise hálózat képviselője, valamint 4 franchise átvevő vehetett át szakmai elismerést a Boscolo Hotelben. A 2021. év franchise hálózata elismerést a Cafe Frei hálózat nyerte. A kávézólánc hazánkban szektorát tekintve egyedüliként országos lefedettséggel rendelkezik. A pandémia ellenére is 2020-ban három, 2021-ben pedig további hat új kávézót nyitottak. A hálózat nemcsak hazánkban, hanem külföldön is egyre inkább megveti a lábát. 2022-ben már hét országban üzemelnek kávézóik.

A 2021. Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata díjat a Logiscool érdemelte ki. Magyarországon és 21 külföldi országban összesen 151 Logiscool élményalapú programozó iskolájuk működik, amelyekben több, mint 130 000 diákot tanítanak programozni (2021 decemberi adatok).

A 2021-es Év Innovatív Hálózata elismerést a Makery, a világ első DIY étterem koncepciója nyerte el. A Makery koncepciója „Nem pusztán egy vacsorát” – hanem élményt nyújt. Vendégeik a piacon egyedülálló módon maguk készítik el az általuk választott ételt. Budapest mellett Pozsonyban és Bécsben is működik már egységük.

A 2021. Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata címet az Immo1 ingatlanközvetítő hálózat nyerte el. Az Immo1 Hálózat a pandémia ellenére két év alatt közel megduplázva, 38-ra növelte ingatlan irodáinak számát.

A 2021-es év Marketing díjazottja a DIEGO hálózat lett. A DIEGO rebranding kampányának fontos részét képezte a „Segítünk, hogy rátalálj!” reklámfilm, amely megtekintéseinek száma a Facebookon meghaladta a 460.000-t, YouTube-n pedig a 560.000-t.

A 2021. év Internet Média és Web Díját a BENU Gyógyszertár hálózat nyerte. A BENU 2021 ben sikeresen újította meg weboldalát és online gyógyszertárát, amely a legtöbb látogatót vonzó oldal a szektorban. Mára több mint 100.000 megrendelést teljesítettek. A vényfoglalás kényelmi szolgáltatást kínáló benuveny.hu mellett a hálózat sikeres együttműködésbe kezdett a kifli.hu portállal is.

A 2021. év franchise átvevője az Otthon Centrum franchise partnere, Bekéné Müller Cintia és Beke Antal. 2015 nyarán csatlakoztak az Otthon Centrum hálózatához, Budapest XIX. Kerületében nyitott irodájukkal. Az elmúlt 6 év alatt több mint ezer tranzakcióban vettek részt, közel 25 milliárd forint értékben.

A 2021. év multi brand franchise átvevője a HUNOR COOP Zrt. A HUNOR COOP ZRt. és a Fornetti Kft. az első sütési pontra 2005. novemberében kötött együttműködési szerződést. A helyben sütés sikeresnek bizonyult és megalapozta a mára 39 üzletes régiós üzleti kapcsolatot.

Az év multi-unit franchise átvevője Mázi Gábor, a Duna House franchise partnere. 2011-ben csatlakozott a Duna House hálózathoz, és 2018 óta megduplázta egységei számát. Jelenleg 8 ingatlan irodájában, több mint 70 munkatársával szolgálják ki meglévő és potenciális ügyfeleik kéréseit.

Az év fiatal sikeres franchise átvevője Dr Kurucz Dóra, a BENU Gyógyszertár hálózat franchise partnere. Dóra 2017 óta üzemelteti Kiskunfélegyházán gyógyszertárát, és fiatal kora ellenére a BENU egyik legagilisabb, legtudatosabb partnere.

Ne hagyd ki!