Telefonos kiegészítők
Fotó: etuo.hu

Hasznos telefonos kiegészítők üzletembereknek (x)

Néha jelentéktelennek tűnő tárgyak könnyítik meg leginkább az életünket, vagy adnak hozzá a megjelenésünkhöz olyan pluszt, ami az üzleti életben jól jöhet. Cikkünkben három ilyen kiegészítőt mutatunk be, amelyek megkönnyítik a telefonhasználatot, illetve különleges megjelenést kölcsönöznek a telefonnak.


Fa telefontokok: vissza a természethez

F\u00e1b\u00f3l k\u00e9sz\u00fclt telefontok

Fotó: etuo.hu

Egy telefontok, amelynek fa az alapanyaga, sajátos kontrasztot alkot a telefon által képviselt csúcstechnikával. A szokatlan anyagválasztás pedig nem csak látványos, de a tapintása sem hasonlítható a megszokott műanyag tokok érzetéhez.

Sokan meghökkennek, amikor megtudják, hogy a fa megújuló energiaforrásnak számít - merthogy abban az esetben, ha az ipart alapanyaggal ellátó erdőgazdaságból származik, teljes mértékben környezetbarát. Hiszen ezekben a gazdaságokban a kivágott fákat folyamatosan pótolják, így az élő faállomány mennyisége állandó.

Bluetooth headset: telefonálás könnyedén

Bluetooth headset

Fotó:etuo.hu

Ezek a kiegészítők azoknak hasznosak igazán, akik sokat ülnek a volán mögött. Főleg, ha a telefonhívásokat is előszeretettel bonyolítják vezetés közben. Ebben az esetben a telefonos kihangosító mellett a headset lehet a megoldás. Érdemes mono headsetet választani, hogy a forgalom zajától se legyünk teljesen elvágva. Arra is ügyeljünk, hogy a headset és a telefon Bluetooth-verziója egyezzen, vagyis a telefon ismerje azt a verziót, amit a headset használ. Nagyon jól jöhet az is, ha a headset képes aktív zajszűrésre, így a legforgalmasabb kereszteződésben is jól halljuk a beszélgetőpartnert.

A vezeték nélküli headset készenléti és üzemideje közül utóbbi a lényegesebb: ez az az időtartam, ameddig egy feltöltéssel használható az eszköz. A gyári adatokra nyugodtan támaszkodhatunk, a megadott érték 80-90 százalékát általában valóban tudják a headsetek.

Vezeték nélküli töltők: kényelem és gyorsaság

A felső kategóriás telefonok körében már egyáltalán nem szokatlan a vezeték nélküli töltés funkció, ami egyre inkább kezd leszivárogni a középkategóriába is.

Ezek a modern indukciós töltők nagyon leegyszerűsítik a töltést, hiszen a telefont egyszerűen csak rá kell helyezni a töltőre. Az már csak hab a tortán, ha a telefon gyorstöltés funkcióval is rendelkezik. Így megdöbbentően gyorsan pótolható a hiányzó energiamennyiség.

További előny, hogy sok gyártó - például az Apple és a Samsung is - a Qi szabványt használja a vezeték nélküli töltés területén. Ez azt jelenti, hogy az ilyen készülékek a gyártótól függetlenül tölthetőek a Qi szabványnak megfelelő töltőkkel. Ráadásul a gyorstöltő funkcióval ellátott modellek a legmodernebb okostelefonokat is meglepően rövid idő alatt feltöltik.

A fentieken kívül természetesen számos más kiegészítőt érdemes lehet beszerezni. Ilyenek például a power bankek, amelyek jól jöhetnek, ha a telefon már lemerülőben van.

Kiváló minőségű telefonos kiegészítők, megbízható helyről

A telefonos kiegészítők tipikusan olyan termékek, amelyeket nem lehet vásárlás előtt kipróbálni. Ezért érdemes az internetről megvásárolni őket, mert így igénybe vehető a 14 napos visszaküldési garancia.

Az etuo.hu Közép-Európa egyik vezető online kiskereskedése a telefonos kiegészítők területén. Telefontokok, kijelzővédők, és számos más kiegészítő is kapható náluk. A rendkívül széles választékot pedig mérsékelt árak kísérik, miközben a minőség egységesen kiváló.

Az etuonál ráadásul nem csupán a törvényben előírt két hét, hanem egy egész hónap áll a vásárló rendelkezésére, hogy ha valaki nem elégedett a termékkel, bármiféle indoklás nélkül visszaküldje. Ilyenkor természetesen a vételárat hiánytalanul visszatérítik.

Az etuo.hu ezek mellett rendelkezik a "Megbízható bolt" védjeggyel is, ráadásul a 24 órás kiszállítás lehetővé teszi, hogy a termékek gyorsan megérkezzenek új tulajdonosaikhoz. A vásárlás menete pedig kifejezetten egyszerű és gyors, nincs szükség regisztrációra vagy fiók létrehozására sem.


Ne hagyd ki!