Bidézuhany-csaptelep a fürdőszobai kényelemért

Bidé zuhany csaptelep a fürdőszobai kényelemért

Abidé a legtöbb háztartásban már nem, hogy nem ismeretlen fürdőszobai kellék, hanem egyenesen elengedhetetlen kiegészítő, aminek pusztán a jelenléte nagymértékben hozzájárulhat a jó közérzethez, a higiénikus tisztálkodáshoz, egyúttal a komfortérzet javulásához.


Tehát ha ez adott, akkor evidens felvetés, hogy milyen típusú zuhany csaptelep passzol hozzá? Ugyanis bár természetesen elsődleges cél a mindenkori, kézzel fogható praktikum megteremtése a fürdőben, azért az esztétikus megjelenésről, a vonzó kisugárzásról sem ildomos lemondani, sőt! A teljes siker akkor könyvelhető el, ha mind a funkcionalitás, mind a pazar külső biztosított. A minőségről nem is beszélve.

Mikor kezdődött a sikertörténet?

Egy kis érdekesség: a bidé nem most kezdte a pályafutását. Évszázadokkal ezelőtt is előszeretettel, rendszeresen használták. Ám ahogy megjelentek az egyre kisebb életterek, úgy szorult háttérbe ez a praktikus fürdőszobai felszerelés. Pedig a hely szűke nem kizáró ok, a bidé zuhany pontosan erre az eshetőségre kínál helytakarékos, mégis hatékony megoldást. Egyébként azokban a régiókban, ahol az altest alapos vízzel való megtisztítása a mellékhelyiség elhagyását követően rendszeres, ott a végbélrák, illetve az aranyérrel összefüggő problémák kialakulásának az esélye jelentősen csökkent.

Melyik csaptelep a befutó?

Ez attól függ, hogy milyen típusú a bidé. A két legtöbbet választott fajta a klasszikus, valamint a fent már méltatott bidé zuhany. Előbbihez tekerhető vagy egykaros csaptelep passzol, míg utóbbihoz a kézi zuhany. A bidé csaptelepek sokfélék, ez a külsejükre is igaz. Megalkuvás helyett érdemes kiválasztani azt a színű, formájú variációt, ami illeszkedik a fürdőszoba hangulatához, ezáltal az elégedettség épp úgy borítékolható, mint a szemeket gyönyörködtető látvány.

Csaptelep

Meddig tart a kitartás?

Amennyiben a bidé zuhany csaptelep minőségi jellemvonásokat testesít meg, úgy a hosszú élettartam bebiztosítható, akárcsak a számtalan egészségügyi és közérzeti előny, ami a bidé alkalmazásával „kéz a kézben” jár. Vagyis a beszereltetést követően az évtizedeken át tartó hűséges szolgálat is abszolút reális forgatókönyv. Nyilván a tartósság és a gondmentes használat egyik kulcsa a rendszeres, tudatos ellenőriztetés, ha szükséges vízkő eltávolítás. Ami pedig a beszereltetést illeti, kizárólag a megbízható, szakmai munka az, ami pozitív végeredménnyel jár. Bár könnyűnek tűnhet akár saját kezűleg üzembe helyezni a kiszemelt modellt, minden esetben célszerű tapasztalt szakemberre bízni a kivitelezést.

Klasszikus vagy bidé zuhany?

Első körben a helyi adottságok a mérvadóak. Nyilván, ha egy aprócska fürdőszobáról van szó, akkor a bidé zuhany az egyértelmű nyertes. Ellenben, ha nagy a hely, akkor is előfordulhat, hogy nem a klasszikus lép elő befutóvá. A harmonikus összhatás, a stílusos megjelenés egyaránt sokat nyomnak a latba. Vagyis a bidé csaptelep milyenségének dilemmáját érdemes szigorúan az egyéni elvárások, elképzelések alapján meghatározni, mert így a siker nem lehet kétséges.(x)

Ne hagyd ki!