6 jó tipp a fogfehérítő fogkrémek használatához (x)

6 jó tipp a fogfehérítő fogkrémek használatához (x)

Egyszerű és könnyű módszert keresel arra, hogy otthonod kényelmében fehérítsd a fogaidat? Itt a tökéletes alkalom a fogfehérítő fogkrémek számára. Választáskor a hatóanyagtartalom és a vásárlói vélemények alapján tájékozódjon. Mit fontos tudni a használatuk során?


A fogfehérítő fogkrémek a fogak felszínén fejtik ki hatásukat

A fogfehérítő fogkrémek eltávolítják a fogak nem kívánt sárgás vagy szürkés elszíneződését, és megakadályozzák a fogak újbóli elszíneződését és sárgulását.

A fogak felszínén kíméletesen hatva gondoskodnak a fehér megjelenésről. zománcát. Ne várjon tehát fogfehérítő csodákat.

A fogfehérítő fogkrémek különböző hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek megszüntetik a csúnya elszíneződéseket, kifényesítik a fogak felszínét, és megelőzésként is hatnak az újabb elszíneződések megjelenése ellen.

A fehérítő fogkrém pontos összetétele és használati módja megtalálható a csomagolásán vagy a mellékelt tájékoztatóban.

Hosszú távú használat a fehérítő hatás érdekében

A fogfehérítő fogkrémektől várt eredményekhez türelemre, rendszerességre (legalább napi kétszeri használat) és hosszú távú használatra van szükség.

A fogorvosok szerint az első külső fehérítő eredmények 2 hét intenzív használat után jelentkeznek. Ők is javasolják a normál és a fehérítő fogkrémek váltakozását.

A fehérítő fogkrém hatékonysága

Az Ön elégedettsége és ragyogóan fehér mosolya érdekében a megfelelő fehérítő fogkrém kiválasztása néha trükkös folyamat.

A fehérítő fogkrémek általában kaphatók a drogériákban, de a "fehérítő" felirat nem elég. Fontos a fogkrém összetétele és a kiválasztott hatóanyag (pl. peroxid alacsony koncentrációban, szódabikarbóna, enzimek, aktív szén) jelenléte.

Fehérítő fogkrém a fogak elszíneződésének árnyalata szerint

Fogai lehetnek enyhén sárgásak (az enzimeket tartalmazó fogkrémek elegendőek), közepesen vagy erősebben sárgák (itt a peroxidot vagy csiszoló összetevőket tartalmazó fogkrémek segítenek). Ennek megfelelően válassza ki a megfelelő fogkrémet.

A gyógyszertárak és szaküzletek ajánlják a megfelelő márkájú és típusú fogfehérítő fogkrémeket, hogy elkerülje a csalódást vagy a felesleges beruházást.

Fehérítő fogkrémek a fogfehérítő csíkok alkalmazása után

A fogfehérítő fogkrémek használata az orvosi rendelőben végzett fogfehérítés vagy a fogfehérítő csíkok otthoni alkalmazása után fokozza a fehérített és fényes fogak megőrzését. Ezért mindenképpen használja őket a fogfehérítés után is.

Fehérítő fogkrémek és érzékeny fogak

Tudja, hogy érzékenyek a fogai? Akkor jobb, ha megnézi a kifejezetten érzékeny fogakra kifejlesztett fehérítő fogkrémeket.

Ha úgy érzi, hogy a fehérítő fogkrémek nem segítenek a ragyogóan fehér fogak elérésében, forduljon fogorvosához. Együtt választhatják a fogfehérítés más formáját (a rendelőben vagy otthon, fogfehérítő csíkok segítségével).


The Conversation

Ne hagyd ki!