Groupama Aréna, Budapest

A hírt Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, a Ferencvárosi Torna Club, (FTC) elnöke tette közzé a közösségi oldalán.


Ne feledjük azonban, hogy ez csakis azoknak köszönhető, akik már több mint egy éve, éjt nappallá téve dolgoznak értünk a koronavírus elleni küzdelemben. Ők azok, akik a frontvonalban harcolnak, akik munkájukkal lehetőséget teremtettek arra, hogy napokon belül újabb lépéssel közelebb kerüljünk a régi életünkhöz. Egészségügyi dolgozók, katonák, rendőrök, egészségügyi adminisztrációs munkatársak és még sokan mások, akiknek hála ismét visszatérhetünk majd a lelátókra szurkolni

-olvasható a bejegyzésben.

Már árulják a jegyeket

A bejegyzés második részében a klubelnök egy új kezdeményezésről is beszámolt.

Éppen ezért elindítjuk a „Nemzet Hősei" kezdeményezést, hogy méltó módon köszönjük meg áldozatos munkájukat: amikor meglesz a 4 millió beoltott, vendégül látjuk őket szombaton otthonunkban, a Groupama Arénában a hazai mérkőzésünkön

A jegyértékesítés megkezdődött. Arról, hogy miylen intézkedések lépnek életbe, ha elérjük a 4 millió beoltottat, ITT olvashatsz.

A lényeg:

- A kijárási tilalom kezdete este 11 óráról éjfélre módosul.

- Az üzletekben este 11 óráig lehet vásárolni.

- A védetteknek (akinek védettségi igazolványa van) este 11 óráig megnyílik a vendéglátóhelyek belső tere is. A szülők és családtagok a gyermekeket is magukkal vihetik.

- A védettek szállodákba is mehetnek, és a gyermekeket is magukkal vihetik.

- A 2020 novemberében bezárt szabadidős létesítményeket védettségi igazolvánnyal újra lehet látogatni. Ezek közé tartoznak például az állatkertek, a vadasparkok, a múzeumok, a színházak, a mozik és a könyvtárak is.

- Edzőterembe, uszodába, jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.

- A védettek és felügyeletük alatt álló kiskorúak este 11 óráig a sportrendezvényeket is látogathatják.

- A védetteknek és a felügyeletük alatt álló kiskorúaknak nem kell maszkot viselniük a sport- és kulturális rendezvényeken.

- A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata. Amennyiben ennek nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet, vagy akár egy éves bezárással is sújtható.


Ne hagyd ki!