Három prémiumkategóriás bor tesztelésére keres önkénteseket a Magyarországon is működő kereskedelmi lánc brit üzletága.


A hathetes nyári programban 30 önkéntes vehet a részt. Az lesz a dolguk, hogy az Aldi borklubjának kezdeményezésére megkóstoljanak és véleményezzenek három díjnyertes terméket. A pályázók május 17-ig e-mailben, az életkoruk, az Instagram és Twitter profiljuk megadásával jelentkezhetnek, valamint egy rövid, 150 szóból álló motivációs levélkét is el kell juttatniuk a borklub döntéshozóihoz.

Mit vár az Aldi?

Őszinteséget. Az Aldi azt kéri az önkéntesektől, hogy az áruházlánc közösségi felületein osszák meg a kóstolás tapasztalatait, a véleményüket a borokról. Nyíltan, világosan. Az értékeléshez szakértői segítséget is kapnak, írja a brit Metro. Az Aldi ezen kívül online borakadémiát is indított az érdeklődőknek. A programban a jelentkezők szakértők segítségével megismerhetik a bortermelő régiókat, megtanulhatják, hogyan kell az ételkehez kiválasztani a megfelelő bort.


The Conversation

Friss

Photo by Olga Guryanova on Unsplash

Az orvosi kamara figyelmeztette a rendőrséget a bilincs ügyében

Egyetértenek a korrupció felszámolásával, de az orvosok bilincses megszégyenítését feleslegesnek gondolják. Illetve a vesztegetők elleni fellépés is kaphatna nagyobb nyilvánosságot.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Elég lesz a normális megélhetéshez a 200 ezres minimálbér? Számoljunk!

A KSH felmérése alapján valamivel több kellene a normális megélhetéshez a magyarok szerint, mint amennyi nettó marad a megemelt minimálbérből. Mutatjuk, hogy mennyivel több.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

300 év sem volt elég, hogy megtisztítsák a Facebook-ot a gyűlölettől

A Wall Street Journal olyan belső dokumentumokhoz jutott, amelyekből kiderült, hogy a Facebook moderátorai mennyi időt töltöttek 2020-ban a kényes tartalmak ellenőrzésével. Az adatok remekül tükrözik, hogy mennyi gyűlölet és erőszak van a világban.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!