A kormányfő a közösségi oldalán tett közzé egy rövid videót arról, hogy aláírja a hétfőtől induló járványügyi korlátozásokról szóló rendeleteket.Az már a csütörtöki kormányinfón kiderült, hogy hétfőtől két hétre bezár az ország, csak a mindennapi élet szempontjából legfontosabb termékeket áruló boltok nyithatnak ki. A részleteket ITT írtuk meg. Pénteken a miniszterelnök további részleteket is megosztott a lezárásról, például azt, hogy a virágosok nőnapkor még kinyithatnak. Amint a rendelet megjelenik, mi is közzétesszük a legfontosabb intézkedéseket, addig ajánljuk figyelmetekbe a miniszterelnök FB-posztját.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Reagált a bírálatokra a Ryanair, az utasok járnak jól

A diszkont légitársaság öt napon belül visszafizeti a törölt járatokra szóló jegyek árát a cég csütörtöki bejelentése szerint.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

A szállodások 350 ezerért sem találnak 8 általánost végzett szobaasszonyt

A munkaerőhiány már most, 50-60 százalékos kihasználtságnál is fékezi a növekedést a szállodaiparban, mert azok a szálláshelyek, amelyek reménytelenül próbálják feltölteni üres álláshelyeiket, nem tudnak sem több vendéget fogadni, sem az elvárt színvonalú kiszolgálást nyújtani. Szakmai szövetségük több javaslattal állt elő.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Kínos, mondhatni ciki ügyben bírságolt a versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 millió forintos bírságot szabott ki az „Év Terméke" díjat korábban osztó cégre, amiért az hiányosan teljesítette a saját maga által vállalt kötelezettségeket.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!