A járványban is megrendezik a nagyszabáású esküvő kiállítást
Fotó: Shutterstock

A COVID sem választhat el minket egymástól!

November első hétvégéjén újra várja a párokat az ország legnagyobb esküvő kiállítása!

Menyasszonyi ruha, koszorúslány öltözet, nászút vagy esküvőhelyszín: ismét megnyitja kapuit az ország legnagyobb esküvői kiállítását. A koronavírus járvány a jegyben járókkal és az esküvői szolgáltatókkal egyaránt elbánt az elmúlt közel két évben. Hosszú hónapokig nem lehetett esküvőket, lakodalmakat tartani, ami a pároknak csalódást, az esküvői iparágban működő szolgáltatóknak komoly üzleti veszteséget hozott. Májusban azonban szerencsére fordult a kocka, így november első hétvégéjén, az egészségügyi előírásoknak megfelelően megrendezésre kerülő "Őszi Esküvő Kiállításon" mindenki megtalálhatja, amire csak szüksége lehet.

Álomesküvő

Az esküvő életünk egyik legszebb, legboldogabb napja, még akkor is, ha mindennapjainkat gyökeresen megváltoztatta a koronavírus-járvány. A legtöbb lány ma is habos fehér ruhára, vendégseregre és egy életre szóló élményre vágyik a nagy napon, de van, aki különleges, csendes kézfogót szeretne szűk körben, és olyan is, aki valami extrára, egyedire áhítozik - az Őszi Esküvő Kiállításon mindenki megtalálhatja, amit keres!

November 6-án és 7-én Budapesten, a Hungexpo G pavilonjában minden újra egy helyen lesz: több mint 200 esküvői szolgáltató - többek között páratlan karikagyűrű választék - és programok sokasága várja az érdeklődőket. Így akár inspirációgyűjtésre, akár a szükséges kellékek beszerzésére mód nyílik.

Legyen szó a megfelelő menyasszonyi, vőlegény vagy koszorúslány ruháról, cipőről, a megfelelő helyszín lefoglalásáról, cateringről, esküvői fotós választásról, a nászút megszervezéséről - egyszóval a tökéletes esküvő minden részletének kiválasztásáról. Mindenre lehetősége nyílik a látogatóknak. A hölgyeket és urakat divatbemutatók, színpadi programok, VIP Lounge és szakértők is várják.

Azok, akik kilátogatnak az Őszi Esküvő Kiállításra, nem csak élményekkel, tapasztalatokkal és információkkal gazdagodhatnak, hanem nyerhetnek is, méghozzá egy valódi álomesküvőt!

A rendezvény honlapja:

https://eskuvo-kiallitas-osz.hu/


Ne hagyd ki!