Rossz idő lesz holnap, döntött az operatív törzs a szabadtéri ünnepi rendezvényekről
Fotó: Shutterstock

Mi lesz az ünnepi rendezvényekkel? Döntött az operatív törzs

Közleményt adott ki a Kormányzati Tájékoztatási Központ az augusztus 20-ai rendezvényekről. Szó szerint idézzük.


Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb átfogó előrejelzése és helyzetértékelése alapján az időjárási körülmények nagyfokú bizonytalanságot mutatnak, de általában véve romlanak. Jelenleg a rendezvények folytatását és megrendezését lehetetlenné tevő körülmények nem állnak fenn, ezért a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött, hogy azokat az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatódni, illetve elkezdeni a fővárosban. Az esetleges fejleményekről természetesen haladéktalanul tájékoztatást adunk.

Kérjük az országszerte zajló rendezvények szervezőit és résztvevőit is, hogy fokozott figyelemmel kísérjék az időjárási változásokat!

-olvasható a Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, az operatív törzs vezetője által jegyzett tájékoztatóban.

Kérünk minden résztvevőt és érdeklődőt, hogy részletesen tájékozódjon a rendelkezésre álló aktuális információkról a Szent István napi programsorozat applikációján, honlapján és a média híradásain keresztül.


Ne hagyd ki!