Ez a ruhagőzölő reggel is segyít abban, hogy jól vasaltan induljon a nap
Fotó: SteamOne

Itt a megoldás, hogy a család jól vasaltan indítsa a tanévet (x)

Kezdődik az iskola, a családok élete visszazökken a rendes kerékvágásba. Iskolatáska, tornacucc, tízórai, és persze vasalt ruha, ing az évnyitóra. A SteamOne Stilyst fantázianevű ruhagőzölője azoknak kínál megoldást, akik a reggeli rohanásban sem akarják gyűrötten elindítani gyermeküket az iskolába, és maguk is fontosnak tartják, hogy jól vasaltan jelenjenek meg a munkahelyükön.


Felejtse el a vasalódeszkát!

A franciaországi székhelyű vállalat már több mint 10 éve foglalkozik prémium minőségű ruhagőzölők fejlesztésével és gyártásával. A Stilys álló gőzölőjük az egyik legnépszerűbb termékük: a vasalódeszka nélküli eszközzel, közvetlenül a fogason varázsolhatunk könnyedén gyűrődésmentesre akármilyen ruhaneműt, ráadásul a forró, de kíméletes gőztechnológia eltávolítja a szagokat és fertőtleníti a textilt.

Így működik a ruhagőzölő

Az innovatív Start & Stop használatakor, amikor a Stilyst gőzölőfejét elhelyezzük a tartójába, a gőzölés automatikusan megáll, ezzel akadályozva meg a felesleges energiafelhasználást. Használata során a vízgőz 98 fokosra melegedik, mely hőmérséklet tökéletesen alkalmas arra, hogy – a szagok eltávolítása, valamint a fertőtlenítés mellett –, hogy ruháinkat lágy tapintásúvá varázsolja.

2000 wattos teljesítményével a Stilyst rendkívül gyorsan és könnyedén szabadítja meg a gyűrődésektől ruháinkat, és hiába nagyobb, mint egy hagyományos vasaló, deszka hiányában helytakarékosság szempontjából is ideálisabb eszköz idősebb társától.

Használatához mindössze egy percre van szükségünk, a terméknek ugyanis ennyi idő kell ahhoz, hogy előállítsa folyamathoz szükséges vízgőzt. 1,2 literes víztartálya akár 60 perc folyamatos gőzölésre is képes, rozsdamentes acél talpa ráadásul állandó hőmérsékletet tart fenn, nagy pontosságú termosztátja pedig korlátozza a hőmérséklet ingadozásait. A Stilystot használva gyűrődésmentes lesz az évnyitó.

Cikkünk megjelenését a SteamOne támogatta.

Praktikus segítség

K\u00e9nyelmes ruhag\u0151z\u00f6l\u0151, ak\u00e1r a h\u00e1l\u00f3ban is elf\u00e9r

Fotó: SteamOne


Ne hagyd ki!