A Stilianos Babuszoda hálózat a babaúszás megreformálása mellett egyedi technikáival és a különböző korosztályok igényeihez igazított vízi fejlesztő foglalkozásaival nyújt kiemelkedő, egyedülálló szolgáltatást.


A csaknem tizenöt éve működő és folyamatosan fejlődő magyar franchise vállalkozás napjainkra olyan márkanévvé vált, melyet a fővárosban és környékén élő kisgyermekes családok közül egyre többen ismernek és szeretnek. A hálózat a jól kiépített koncepciónak és a piaci rés megtalálásának köszönhetően a szülők körében gyors ismertségre tett szert.

A Stilianos Babauszoda franchise küldetése a kezdetektől komplex. Cél a gyermekek aktuális életkori szintjén a készségfejlődés vízi közegben történő támogatása, az optimális iskolakezdéshez szükséges alapok megismertetése. A gyermekek három hónapos koruktól járhatnak az uszodába, a mozgás és a kognitív funkciók fejlesztése mellett ugyanúgy hangsúlyos a vízbiztosság kialakítása, az úszás és az életmentő feladatok megtanítása, valamint a vízben végzett rendszeres mozgás lehetőségének biztosítása.

A kizárólag gyermekek számára kialakított uszoda, a klórmentes víz, és a készség és képességfejlesztő SHD (Stilianos Hydro Development) foglalkozásrendszer, unikális és hiánypótló a magyar, valamint a külföldi piacon is.

Az évek során a Stilianos Babauszoda hálózat az üzleti felépítésének és működésének köszönhetően alkalmassá vált a nemzetközi terjeszkedésre. A cég jó hírneve és a stabil franchise rendszer nyújtotta pozitívumok miatt folyamatos az átvevőjelöltek érdeklődése és az új partnerek csatlakozása.

A következő lépés 

Az uszodahálózat számára a master franchise lehetősége is közel került, határon túli érdeklődők is megjelentek. Minderre alapozva a Stilianos 2021-es külföldi piacra lépése a megvalósítható tervek között szerepel. A franchise hálózat elsősorban Magyarország északi térségéhez közel eső területeken, a német, az osztrák és a szlovák piacon való terjeszkedést tervezi.

A cég olyan partnereket keres, akik nemcsak elfogadják, hanem magukénak vallják az alapkoncepciót. Lényeges, hogy az átvevők ugyanúgy célnak és értéknek tartsák a gyermekek egészséges életútra terelését, fejlődésük támogatását, a vízbiztos úszástudás megtanítását, emellett a vegyszermentes, zöld környezet biztosítását.

A Stilianos Babauszoda hálózat ereje és gyors fejlődésének elősegítője az unikális technikák mellett az innovációs szemlélet és lendület. A cégvezetés számára kiemelten fontos az is, hogy a partnerek nyitottak legyenek a – színvonalat növelő – folyamatos megújulásra és szakmai fejlődésre.

A vállalkozást keresők azért fektetnek a Stilianos Babauszoda Francise-ba, mert a koncepciónak, a hírnévnek és a kiépített rendszernek köszönhetően stabilnak látják a sikert. A Stilianos Babauszoda Franchise partnerei számára egyediséget, védett koncepciót, működő üzleti modellt, továbbá – számos szakmai elismeréssel rendelkező – bevezetett márkanevet biztosít. (Képünk illusztráció)


The Conversation

Friss

Photo by Olga Guryanova on Unsplash

Az orvosi kamara figyelmeztette a rendőrséget a bilincs ügyében

Egyetértenek a korrupció felszámolásával, de az orvosok bilincses megszégyenítését feleslegesnek gondolják. Illetve a vesztegetők elleni fellépés is kaphatna nagyobb nyilvánosságot.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Elég lesz a normális megélhetéshez a 200 ezres minimálbér? Számoljunk!

A KSH felmérése alapján valamivel több kellene a normális megélhetéshez a magyarok szerint, mint amennyi nettó marad a megemelt minimálbérből. Mutatjuk, hogy mennyivel több.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

300 év sem volt elég, hogy megtisztítsák a Facebook-ot a gyűlölettől

A Wall Street Journal olyan belső dokumentumokhoz jutott, amelyekből kiderült, hogy a Facebook moderátorai mennyi időt töltöttek 2020-ban a kényes tartalmak ellenőrzésével. Az adatok remekül tükrözik, hogy mennyi gyűlölet és erőszak van a világban.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!