Terasz építés könnyedén: használj talajcsavart!

Terasz építés könnyedén: használj talajcsavart!

Vágyódunk a természetbe - főleg mikor melegebbre fordul az időjárás és levetkőzzük magunkról a téli depressziót. Mindenki szeretne magának egy tágas teraszt, ahol kiélvezheti a napsugarak simogatását és kipihenheti a munka fáradalmait. Talajcsavarok segítségével a terasz megépítésének nem kell egy vágyálomnak maradnia! Milyen előnyökkel jár a talajcsavar használata? Hogyan telepíthető hatékonyan álmaid terasza? Hogyan alakul jelenleg a talajcsavar ára? Olvass tovább és tudj meg mindent a talajcsavarokról!


Terasz: az otthon lelke

Teraszra minden egyes kertes háznak szüksége van. Hogy miért? Mivel a terasz az, ami összeköti a ‘bent’-et a ‘kint’-el. Egy köztes színtér, amely megadja a bent jelentette biztonságot és menedéket, de mégis a természethez közel érezheti magát az ember. Teljesen más íze van napfelkeltekor a teraszon szürcsölt kávénak vagy a naplemente idején elfogyasztott bornak.

A terasz kivitelezése nem kíván nagy munkálatokat, hiszen ma már létezik egy egyszerű és gyors megoldása a terasz installálásának. Talajcsavarok és egy megbízható vállalat segítségével beton alkalmazása nélkül felépíthető és nyugodt szívvel terhelhető a felület. A legjobb benne, hogy nincs szükség komolyabb földmunkára, így a ház környezete megmarad eredeti állapotában!

Esztétikus kivitelezés, nagy teherbírás

A betonalap nem csak esztétikailag rombolja a ház összképét, hanem pénzügyileg is igen megterhelő lehet, nem is beszélve a betonozás munkálatai jelentette erőfeszítésről.

Nem kell kímélni teher szempontjából sem a talacsvarra épített teraszt. A beton ugyan biztonságosabb érzetet nyújthat robosztus és masszív kinézete miatt - egyes talajcsavarok azonban több tonna súlyt is elbírnak! Annak ellenére, hogy egyszerű kinézettel rendelkezik, hatalmas teherbírása van.

Miért válaszd a talajcsavart?

A talajcsavar kifejezetten sokoldalúan felhasználható. A betonozással ellentétben egy sokkal egyszerűbb és gyorsabb megoldás, amely ráadásul környezetbarát módja a terasz alapjainak megteremtésének.

Nem kell rááldozni a kertet és végignézni, ahogyan a betonkeverő pusztítást végez, a talajcsavarozásnak maradandó nyomai sem lesznek. Így abban az esetben, ha nem keleti, hanem nyugati fekvésű teraszt szeretnél, akkor egyszerűen ki lehet tekerni a földből a talajcsavarokat, majd arrébb tenni - persze mindezt érdemes még a munkálatok előtt eldönteni!

A talajcsavar ára

Ár tekintetében sem kell olyan mélyen a pénztárcába nyúlni. A talajcsavar ára ugyan függ magától a nagyságától - azaz annak teherbírásától, de sokkal jobban jársz, mintha betonoznál. A beton esetében az anyagköltségen túl, a szakemberek, valamint a betonkeverő gép több napos munkájáért egyaránt fizetni kell. A talajcsavarok kifejezetten gyorsan installálásra kerülnek és már neki is lehet állni a terasz felépítésének.

Kezdj neki már most a terasz felépítésének, hogy ki tudd élvezni a jó idő adta lehetőségeket! (x)

További információ: Ecotrex talajcsavarok

Média partner: DLX MEDIA marketing ügynökség


Ne hagyd ki!