Elkészült a legújabb budapesti Aldi-bolt, a VIII. kerületben kapott helyet.


A versengést jelzi, hogy a járvány ellenére az elmúlt hetekben a Lidl avatott új üzletet a fővárosban, a Széna tér közelében, a Spar Kaposváron adott át hipermarketet, de a rivális Aldi is folytatja a terjeszkedést. Utóbbi boltlánc a VIII. kerületben nyit új boltot, az Orczy tér és a Golgota tér közelében, konkrétan az Orczy úton- írja a Napi.hu.

A bolt a nyitásra vár. A boltlánc közölte: az új üzlet áprilisban nyílik, de a pontos dátumot még nem tudni. Amint ez kiderül, a cég tájékoztatás fog adni erről.

Így állnak a számok

Az Aldinak jelenleg Magyarországon közel 150 üzlete van és a korábbi - 2016-ban ismertetett - középtávú terveiben összesen 200-250 egységből álló hálózat létrehozása szerepel. A másik két nagy diszkontlánc közül a Penny Marketnek több mint 200 üzlete van Magyarországon, a Lidl-hálózat pedig közel 190 boltból áll. A Spar terveiről korábban ITT írtunk.


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Reagált a bírálatokra a Ryanair, az utasok járnak jól

A diszkont légitársaság öt napon belül visszafizeti a törölt járatokra szóló jegyek árát a cég csütörtöki bejelentése szerint.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

A szállodások 350 ezerért sem találnak 8 általánost végzett szobaasszonyt

A munkaerőhiány már most, 50-60 százalékos kihasználtságnál is fékezi a növekedést a szállodaiparban, mert azok a szálláshelyek, amelyek reménytelenül próbálják feltölteni üres álláshelyeiket, nem tudnak sem több vendéget fogadni, sem az elvárt színvonalú kiszolgálást nyújtani. Szakmai szövetségük több javaslattal állt elő.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Kínos, mondhatni ciki ügyben bírságolt a versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 millió forintos bírságot szabott ki az „Év Terméke" díjat korábban osztó cégre, amiért az hiányosan teljesítette a saját maga által vállalt kötelezettségeket.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!