e-mailező nő laptop

Újabb e-mailküldő lesz fizetős - Vajon melyik?

Két hónap alatt két e-mailküldő is fizetőssé vált. De mit lehet tudni a legújabb átalakulásról?


Egy hónappal azután, hogy bejelentették, a Citromail továbbá nem működik ingyenes formában, most egy másik közismert emailküldő is fizetőssé válik. Az Indamail (korábban Vipmail– a szerk.) ugyanis március 28-án megújul, nagyobb tárhellyel, hirdetések nélkül fog működni, ám május 3. után csak azok használhatják a szolgáltatást, akik havi 2000 forintért előfizetnek. Fontos tudni, hogy az újítással megszűnnek az Indamail mobilalkalmazásai – számolt be róla a Telex.

Vipmail egy meghatározó emailoldala volt a kétezres évek elején dübörgő hazai internetláznak, ám 2008-ban az Indamedia portfóliójába tartozó levelezőszolgáltatásból hivatalosan is Indamail lett.

Az üzemeltető, a Fjordmail International korábbi nyilatkozata szerint az átállás egy fenntarthatóbb üzleti modellt valósít majd meg, így biztosítva azt, hogy a szolgáltatást ne kelljen más emailszolgáltatókhoz hasonlóan bezárni, mint ahogy egykor a UPC-mailt vagy a Chellót.

Mit lehet tudni a szolgáltatásról?

Az előfizetést negyedéves vagy éves konstrukcióban lehet majd választani, a közlemény szerint az első három hónapra 80% kedvezményt adnak az előfizetés árából. A kérdés csupán annyi, hogy kinek éri meg fizetni egy e-mailezős felületért, a számtalan díjmentes változat mellett.

Ne hagyd ki!