Egy jövő márciusig befejeződő árazási menetrend alapján emelik a szolgáltatásaik árát.9-25 százalékot emelnek

Jelentősen drágulnak a felhő alapú szolgáltatások havidíjai az üzleti felhasználók számára. Az áremelésre azért van szükség, mert jelentős innovációkkal növelte a Microsoft a szolgáltatás értékét az elmúlt évtizedben, aminek költségei vannak. Főként a kommunikációba, biztonságba, mesterséges intelligenciába és automatizációba fektettek nagyon sok pénzt, mondta Jared Spataro, a Microsoft 365 termékért felelős alelnöke a cég honlapján. A Microsoft 365 szolgáltatásokra 9-25 százalék közötti áremelést érvényesítenek.

Bejött a felhő

A Microsoft sikeresen állt át a felhőalapú szolgáltatásokra néhány évvel ezelőtt. A cég bevétele és nettó eredménye is meredeken emelkedett az elmúlt években és rekordot döntött. A cég kapitalizációja 2300 milliárd dollár, amivel a második legértékesebb vállalat az amerikai tőzsdén az Apple után. A Microsoft 365 név alatt 2017 óta fut a szolgáltatás, de elődje, az Office 365 név alatt már 10 éve létezik. A Microsoft 365 előfizetőinek száma 300 millióra nőtt mostanra.
The Conversation

Friss

Photo by Dan Gold on Unsplash

Itt a lista, ezek az élelmiszerek drágultak nagyon sokat

Mutatjuk, mi mennyibe kerül most.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Spar: jó magyar gyümölcs joghurt nem igazán létezik

Hosszú interjút adott a Spar magyarországi vezetője, beszélt többek között a béremelésről, a beszállítókról, arról, hogy mennyi pénz vittek ki tavaly az országból nyereségként, és hogy mennyit fektettek be 30 év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Josh Appel on Unsplash

Jövőre havi 500 ezerre nőhet az átlagkereset Magyarországon

Jövőre sok egyszeri tétel fogja növelni a háztartások nettó jövedelmét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!