Új nében folytatja a Telenor Magyarországon
Fotó: Shutterstock

Kiderült, milyen néven folytatja Magyarországon a Telenor

A Telenor távközlési vállalat Yettel néven folytatja a tevékenységét Magyarországon. A két márkanév február elejétől párhuzamosan fut majd egy átmeneti időszakban, márciustól él kizárólag a Yettel név.


Erős márka kell

A vállalat sajtótájékoztatóján Peter Gazik, a Telenor vezérigazgatója elmondta, a cseh központú PPF anyavállalatnak a hosszú távú stratégiai céljait segíti az új márka. A Yettel márka Magyarországon, Bulgáriában és Szerbiában lesz elérhető.

Az erős márka kulcsfontosságú az elképzeléseink megvalósításához

– mondta Marek Slacik, a TMT CEE, PPF Telecom Group ügyvezető igazgatója. Hozzátette, új fejezetet kezdenek a PPF Telecom Csoport portfóliójának három piacán, építve a nagyon sikeres Telenor márka alatt kialakított szilárd piaci pozícióra. További törekvésük, hogy még nagyobb összhangot teremtsenek ügyfeleinkkel, további hozzáadott értéket nyújtva az új Yettel márkán keresztül.

Így választottak új nevet

Az új márkát számos piackutatásra és ügyfél-visszajelzésre alapozva úgy tervezték, hogy innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal járuljon hozzá az emberek életminőségének növekedéséhez. A Yettel márka bevezetése a mai nappal, 2022. január 27-én kezdődik.

A Telenor Magyarország Zrt. neve hivatalosan március 1-gyel változik Yettel Magyarország Zrt.-re,

így a Yettel márka hivatalos és teljes bemutatkozására is március 1-jén kerül sor. A cég ügyfeleinek a márkaváltással kapcsolatban nincsen teendőjük, az ügyfélszerződéseket és a szolgáltatások elérhetőségét a névváltás semmilyen módon nem érinti, írta a vg.hu.


Ne hagyd ki!