Rohamosztagosok várják Darth Vader és Palpatine utasításait egy messzi-messzi galaxisban
Fotó: Unsplash

Hamarosan egy messzi-messzi galaxisban is foglalhatunk hotelszobát

2022. március 1-jén megnyitja kapuit a Disney első Star Wars hotelje. A foglalás napokon belül elindul, azonban egy teljes körű Star Wars élményért mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a rajongóknak.


Egy új remény

A Disney honlapjának hivatalos tájékoztatása szerint október 28-tól lehet szobát foglalni a speciálisan kialakított, interaktív „Csillagok Háborúja" szállodába, a Star Wars: Galaktikus Csillagcirkáló-ba (Star Wars: Galactic Starcruiser). A március elsején nyitó Csillagcirkáló elképesztő élményekkel várja a vendégeit, akik egyebek között:

  • fénykard képzéseken,
  • szabakk tornákon (a galaxis hírhedt kártyajátéka),
  • és droid versenyeken is részt vehetnek.

A szállodai csomagokkal két éjszakát lehet eltölteni a cirkálóban, amelyek belépést biztosítanak a Disney Hollywood-i stúdiójának tematikus kalandparkjaiba is, például a Star Wars: Galaxy's Edge-be.

A Disney arra kéri az érdeklődőket, hogy az alábbi adatokat készítsék elő a foglalás előtt:

  • az utazás preferált időpontját alternatív dátummal, ugyanis a rendelkezésre állás korlátozott (ez vonatkozik a Disney Resort szállodalánc többi kínálatára is)
  • az utazó vendégek számát, nevüket, életkorukat, címüket és telefonszámaikat
  • az első vagy a második vacsorára vonatkozó ültetési preferenciát
  • a speciális igényeket

A sötét oldal 

Egy kétfős, két éjszakára szóló csomag 4809 dollárnál indul. Két felnőtt és egy gyerek legjobb esetben is 5299 dollárért, három felnőtt és egy gyerek pedig 5999 dollárért tölthet el két éjszakát egy sztenderd kabinban. Ha valaki egyedül utazna, akkor a 4809 dolláros csomaggal kell kalkulálnia.

Biztos, ami biztos, a Disney mindenkit figyelmeztetett, hogy a csillagászati árak ellenére senkit nem visznek ki a világűrbe. További információt EZEN A HONLAPON találsz.

Ne hagyd ki!