A törzsvásárlóknak kedvez a francia Camaïe nevű francia női divatcég. Szeptembertől induló akciójában ingyen kisebb vagy nagyobb méretűre cseréli azokat a farmereket, amelyeket vásárlóik kihíztak vagy éppen ellenkezőleg, kifogytak. Nem mindenkiét, és nem minden nadrágot.


Nem minden farmerre vonatkozik

A lehetőség a maximum egyéves farmerekre vonatkozik, és a női divatmárka hűségprogramjának tagjai vehetik igénybe. Ha az adott modell már nem érhető el, akkor a hozzá legközelebb álló szabású farmerre lehet becserélni a visszavitt ruhadarabot. A g7 gazdasági hírportál francia lapértesülések alapján azt írja, az akció a márka teljes, nagyjából 500 üzletet felölelő hálózatában elérhető lesz.

Magyar vásárlók azonban – idehaza – nem élhetnek majd ezzel a lehetőséggel, mert a korábban öt budapesti és három vidéki boltot üzemeltető márka tavaly szeptemberben bejelentette, hogy kivonul az országból, és miután minden üzletét végleg bezárta, a magyar cége felszámolás alatt áll. (A folyamat egyébként azóta is tart.)

Átgondolták

2020 nemzetközileg is fordulópont volt az 1984-ben alapított márka életében, a csődvédelmet követően új tulajdonost és menedzsmentet kapott. Az akció már az új csapat kezdeményezése. A visszavitt farmerek használtruha-üzletekbe kerülnek, vagy egy a nők oktatását segítő alapítvány kapja meg őket.


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Itt a látványterv az új űrállomásról, amit már nem a NASA épít

Jeff Bezos űrvállalata, a Blue Origin bejelentette, hogy 2025 és 2030 között pályára állítja a saját tulajdonú és fejlesztésű, Orbital Reef névre keresztelt űrállomását.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Újított a német adóhivatal: ilyen árverést még biztosan nem láttál!

Történelmi csúcson van a bitcoin árfolyama, a szemfüles kereskedők viszont a napokban jóval a piaci áron alul vásárolhattak be a legnagyobb kriptovalutából, méghozzá a német adóhivatal jóvoltából.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Legyőzni a Facebook-ot? Ez a cég megpróbálja

Korunk egyik legnépszerűbb közösségi média platformja, a Reddit bejelentette, hogy a világ legnagyobb tartalomgyártói közösségét akarja felépíteni. Az akcióterv már kész, a vállalat a napokban nagyszabású toborzásba kezdett.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!