Konferenciaajánló
Fotó: Shutterstock

„Szuperhatalmak: A hatalom és pénz árnyékában”

Hazai és nemzetközi pénzügyi csúcselőadók a HBLF pénzügyi konferenciáján.A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) 2022. február 15-én rendezi meg 23. Pénzügyi Csúcstalálkozóját. A pandémia miatt hibrid módon lebonyolításra kerülő konferencia nyitóbeszédet Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere tartja, a további előadók pedig - a HBLF hagyományainak megfelelően - a szakma legjelesebb hazai és külföldi szakértői lesznek.

A Károly walesi herceg által alapított, működösének 30. évfordulóját idén ünneplő Hungarian Business Leaders Forum missziója az egyre erősebb gazdasággal rendelkező Magyarország fenntartható fejlődésének támogatása.

A 2005 óta megrendezésre kerülő Pénzügyi Csúcstalálkozók célja, hogy az előremutató gazdasági folyamatok megvitatására platformot és partnerséget biztosítson a hazai politika, gazdaság és a civil társadalom képviselői számára.

A Budapest Marriott Hotelből közvetítendő konferencia az idei évben a „SZUPERHATALMAK: A HATALOM ÉS PÉNZ ÁRNYÉKÁBAN” címet kapta.

A Hungarian Business Leaders Forum idén is a külpolitikai, kereskedelmi és pénzügyi szcéna legismertebb és legelismertebb képviselőit kérte fel előadónak, így a hallgatók világcégek felsővezetőinek, elismert közgazdászoknak, sikeres üzleti vezetőknek és G8-országok nagyköveteinek gondolatain keresztül kaphatnak betekintést az aktualitásokról és a ránk váró kihívásokról, feladatokról.

A HBLF kiemelt feladatának tekinti azt is, hogy hidat képezzen nemzetközi és hazai kormányzati, valamint az üzleti élet képviselői között, hiszen kis és nyitott gazdaságként a világpolitikai események és változások - legyenek azok az Európai Unión belüliek vagy tengerentúliak – jelentős hatással vannak hazánkra.

Az előadók a 2022-es év globális és regionális geopolitikai és gazdaságpolitikai trendjeiről szóló véleményeikkel párhuzamosan vázolják véleményüket Magyarország helyéről és szerepéről a világgazdaságban.

A pénzügyi csúcs célja továbbá bemutatni Magyarország innovatív gazdasági szerepvállalását a világgazdaságban, illetve a világcégek nehézségeit, és – a járványhelyzet ellenére is elért - hazai sikertörténeteit.

A konferencián előadást tart – mások mellett - Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere, Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. alapítója, az igazgatóság elnöke, valamint Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke is.

A HBLF 23. Pénzügyi Csúcsával kapcsolatos minden információ (program, helyszín, jegyértékesítés) megtalálható a szervezet honlapján (https://hblf.hu).

Konferenciaaj\u00e1nl\u00f3

Forrás: HBLF

Ne hagyd ki!