Ajándéktippek üzleti partnereknek
Fotó:123RF

Nem tudod, mivel lepd meg üzleti partneredet karácsonyra? Van pár tippünk

Kínban vagy, mert nem vennéd meg újra a naptártartót, eleged van a tollkészletekből, de mondjuk egy aranyborítású csúcstelefont túlzásnak tartanál? Mutatunk 3 hasznos (és jelképes árú) apróságot, amivel még örömöt is szerezhetsz, és nem végzi a kukában.


  Napfényből nagy fény

Egyből 166 apró led ragyog fel, ha sötétedés után belépünk a CL-166 hatókörébe. Napelemes, mozgásérzékelős kültéri lámpáról van szó, hatékonyságát már kitapasztaltuk. Közel egy éve vettünk egyet, és várakozásainkat felülmúlta. Nemrég még hatot rendeltünk, mert gyorsan reagál, és ma is jól világít a „mintadarab”, noha délután árnyékban kuksol. Rögzítőpontja kissé törékeny, ügyeljünk rá, de oly könnyű, hogy egy képszög is megtartja. Innen rendeltük: www.bravuroshop.com, és már másnap megjött.

Ára: 2500 Ft (Kínából drágább)

Aj\u00e1nd\u00e9k

Fotó: Haszon

Aranyos ajtónálló

Hosszú a neve, de mindent elárul: „Fake Gold Bullion Bar Paperweight Door Stop 1 kg”. Szóval ez egy levélnehezéknek, ajtókitámasztónak, alkalmas aranytömb, míg a „fake” utánzat, hamisítvány. Így a rávésett 999,9-es finomság se komoly, de a komputeres kép se, mert valójában nem ilyen aranyos. A fuvarral együtt számolt kínai ár többszöröséért kapnánk meg itthon, ugyebár ez egy „gold bar”. Ezért érdemes időben megrendelni, ha el akarunk kápráztatni vele valakit, remélhetőleg nem a hazai vámosokat.

Ára: 10 dollár (szállítással)

Aj\u00e1nd\u00e9k

Forrás: Haszon

Riasztó kitámasztó

Egy hazai hálózat „Global IN03F elektronikus ajtóék” néven árulja ezt a kütyüt, ami az ajtókitámasztó és riasztó szerepét is betölti. Ha feszegetik a bejáratot, 100 decibellel visít. Árára nincs panasz, de a boltlánc webáruházát sok kritika érte. Inkább személyes átvétellel és helyben kipróbálva szerezzük be. A cég egy másik modellt mutat a webre föltett fotón, mi viszont a valódit. Amúgy a műfaj paradicsoma egyebek között az USA, Németország és Kína, ahol százféle ajtóriasztót kínálnak sokféle áron.

Ára: 900 Ft (2,8 dollár)

Aj\u00e1nd\u00e9k

Forrás:Haszon


Ne hagyd ki!