A Lidl Magyarországon is elindítja digitális hűségprogramját
©Vlad Ispas/123RF.COM

A Lidl Magyarországon is elindítja digitális hűségprogramját

A Lidl Plus mobilalkalmazás a vásárlási előnyök és kedvezmények mellett számos olyan funkciót is tartalmaz, mint a digitális nyugta, vagy a boltkereső.

A programhoz nem kell plasztik kártyát igényelni, az ingyenes applikáció letöltésével a regisztrációt követően válik elérhetővé a digitális hűségkártya és ezzel együtt számos szolgáltatás. A rendszer mától, május 20-től indul el élesben.

Mit tud a program?

A Lidl Plus minden alkalommal kizárólagos kedvezményt nyújt azoknak a vásárlóknak, akik fizetéskor leolvassák digitális hűségkártyájukat a pénztárnál. A felhasználók egyebek között hetente megújuló százalékos vagy fix összegű digitális kuponokat és exkluzív ajánlatokat is elérhetnek, „kaparós" nyereménykártyákkal további kedvezményeket nyerhetnek.

A vállalat partnerei által biztosított ajánlatok további kedvezményeket nyújtanak a Lidl Plus felhasználóknak. Az applikációnak köszönhetően a heti akciós újság digitális változatán túl elérhető a boltkereső funkció is, a pontos nyitvatartás adataival.

A menüpontok között megtalálható a vásárlási összesítő is, amely tartalmazza a beváltott kuponokat és a megtakarítás összegét, illetve a felhasználók minden vásárlásuk után megkapják nyugtáik digitális másolatait, amellyel nyomon követhetik saját költéseiket.

Az applikáció ingyenesen letölthető Android, iOS és Huawei rendszerű mobileszközökre. A virtuális hűségkártya országszerte minden áruházban használható, illetve külföldön is, ahol már elérhető a Lidl Plus szolgáltatás.

További részletek ITT.