Az ingyenes letölthető szakácskönyv a kanadai Ikea műve. Észak-amerikai séfek közreműködésével 50 olyan receptet mutat be, amelyekkel kidobásra ítélt ételmaradékokból készíthetünk fogásokat.


A szakácskönyv a reggelitől egészen a desszertig mutat be kreatív és ízletes ötleteket, valamint arra is ad tippeket, mit csinálhatunk minden olyan dologból, amiről azt gondoljuk: már nem lehet megenni, így például tojáshéjból, vagy kávézaccból, írja a hvg.hu.

Az Ikea szakácskönyvét ITT letöltheted.


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Szereted hallatni a hangodat? A Spotify újításának örülni fogsz

A Spotify bejelentette, hogy a három éve indított podcast szolgáltatásait a tartalomgyártók hamarosan szélesebb körben is igénybe vehetik. A zenei streamingszolgáltató vállalat abban reménykedik, hogy az újítással növelheti a prémium előfizetői számát.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Fiatal programozó zseni vállalkozását nyelte le a Twitter

Nick Caldwell, a Twitter mérnöki divíziójának alelnöke stílusosan a Twitter-en jelentette be, hogy a közösségi platform felvásárolta a Sphere chat applikációt. A Sphere-t az a vállalkozó zseni alkotta, akitől alig 17 éves korában a Yahoo 30 millió dollárért megvásárolta az első startupját.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Az Amazon milliós belépési bónusszal csalogatja a munkavállalókat

Közeledik a karácsonyi hajsza, az Amazon viszont egyre nagyobb munkaerőhiánnyal küzd, ezért újabbnál-újabb ösztönzőkkel próbálja becsalogatni a leendő munkavállalókat. Aktuális akciójában forintban akár 1,3 milliós bónuszt is bezsebelhetnek a friss belépők.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!