Fotó: Internorm

Több az előnye, mint az ára (x)

Magyarországon is egyre több társasházba választanak a beruházók Internorm ablakot. Az erősödő ingatlanpiaci versenyben az Internorm ablakok mint a lakásvásárlók számára vonzó márkatermék a gyorsabb lakáseladást segítik. A magas minőségű, szép kidolgozású ablakok mellett az Internorm kimondottan a társasházakhoz optimalizált árnyékoló és rovarvédő rendszereket is kínál.


Társasházépítési boom

Az elmúlt évek társasházépítési boomja megmutatta, hogy a minőségi épületekre is egyre nagyobb az igény. Jól jártak azok a beruházók, akik a minőséget tűzték zászlajukra. Egyre több építtető vallja, hogy márkatermék beépítésével saját megítélésüket is növelik a vásárlók körében.

Ráadásul, ahogy nőtt a társasházépítési kedv, úgy értékelődött fel az a szakértő segítség, amit a beruházó a tervezési folyamattól kezdve a szerteágazó műszaki ismeretekkel rendelkező Internorm márkakereskedőktől kap. Mindez az Internorm kiemelt háttértámogatásával és figyelmével kiegészülve.

Magas minőség

Fotó: Internorm

A folyamatosan magas termékminőség mellett az Internorm nagy mennyiségű termékrendelés esetén is tartható és kiszámítható szállítási határidőket garantál. A pandémia megmutatta, hogy váratlan helyzetekben is az Internorm stabil és kiszámítható partner a beruházásoknál. Az elmúlt egy évben is határidőre leszállítottuk a megrendelt termékeket, így miattunk senkinek sem kellett állnia. Mindezek túl a gyors és gördülékeny saját szervezésű beépítés alatt olyan extra támogatásokat kínálunk, mint például a konténeres tárolási lehetőség az építkezés alatt.

Hosszútávú gondtalanságot ígérünk a beruházóknak, hiszen Internorm ablakokkal nem csak a későbbi lakói reklamációkat minimalizálhatja, hanem forintokra váltható ingatlanpiaci presztízsnövekedést ígérünk.

​Új vállalkozásban gondolkodik?

Válassza Európa 1. számú ablakmárkáját! Csak néhány ok, amiért érdemes Európa vezető ablakmárkájához csatlakozni:

  • 90 éves tapasztalat az ablakgyártásban - több mint 26 millió legyártott ablak- és ajtó
  • Egyedülálló termékek Európa legmodernebb gyáraiból
  • Kiszámítható gyártás és szállítás
  • Professzionálisan felépített infrastrukúra
  • Gördülékenyen működő garanciális háttér
  • Folyamatos marketing- és értékesítéstámogatás

Építsen velünk sikeres jövőt! Jelentkezzen hozzánk itt!

www.internorm.hu

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

A befektetők imádják Kelet-Európa új slágerstartupját

A csehországi Rossum szoftverfejlesztő vállalat 100 millió dolláros befektetéshez jutott, ennk köszönhetően térségünk egyik legértékesebb startupjává lépett elő. Nézzük, miért imádják a befektetők az alig hatéves vállalkozást!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Szereted hallatni a hangodat? A Spotify újításának örülni fogsz

A Spotify bejelentette, hogy a három éve indított podcast szolgáltatásait a tartalomgyártók hamarosan szélesebb körben is igénybe vehetik. A zenei streamingszolgáltató vállalat abban reménykedik, hogy az újítással növelheti a prémium előfizetői számát.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Fiatal programozó zseni vállalkozását nyelte le a Twitter

Nick Caldwell, a Twitter mérnöki divíziójának alelnöke stílusosan a Twitter-en jelentette be, hogy a közösségi platform felvásárolta a Sphere chat applikációt. A Sphere-t az a vállalkozó zseni alkotta, akitől alig 17 éves korában a Yahoo 30 millió dollárért megvásárolta az első startupját.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!