A portugál válogatott sztárjáról köztudott, hogy az egészséges életmód elkötelezett híve. Csapata hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján ezért húzta el a kamerák látószögéből az elé készíttet két üveg Coca-Colát, és vett a kezébe egy palack ásványvizet. A mozdulat sokba került az üdítőitalgyártónak.


Igyatok vizet

-mondta a portugálok csillaga, miután arrébb pakolta az üdítős flaskákat. A Coca-Cola részvényeinek árfolyama ezt követően 1,6 százalékot esett, ami azt jelenti, hogy a cég tőzsdei értéke nagyjából 4 milliárd dollárral csökkent, 242-ről 238 milliárdra. Az esés itt ráadásul nem állt meg.

Nézd meg a videót!

Reagált a Coca-Cola

Az üdítőitalgyártó, amely a részben budapesti rendezésű foci Eb hivatalos támogatója, úgy kommentálta az eseményt, hogy mindenkinek megvannak az ízlésének és igényeinek megfelelő preferenciái, vagyis mindenki azt iszik, amit akar. A rendezők annyit tettek hozzá, hogy a játékosok érkezéskor és a sajtótájékoztatón a Coca-Cola, a Coca-Cola Zero Sugar mellett ásványvizet is kapnak. (A fotó korábbi, Ronaldo mostani klubja, az olasz Juventus mezében látható)


The Conversation

Friss

Fotó: Unsplash

Az Amazon milliós belépési bónusszal csalogatja a munkavállalókat

Közeledik a karácsonyi hajsza, az Amazon viszont egyre nagyobb munkaerőhiánnyal küzd, ezért újabbnál-újabb ösztönzőkkel próbálja becsalogatni a leendő munkavállalókat. Aktuális akciójában forintban akár 1,3 milliós bónuszt is bezsebelhetnek a friss belépők.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

35 évesen nyugdíjba ment, ára volt, de megérte

A most 37 éves Katie Donegan története tökéletesen példázza, hogy elszántsággal, kitartással és tudatos pénzügyi tervezéssel bárki idejekorán nyugdíjba vonulhat, hogy más dolga se legyen, csak élvezni az életet. Mindezt úgy, hogy közel 430 millió forintnak megfelelő angol font van a bankszámláján.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Felfoghatatlan, mennyivel gazdagodtak a milliárdosok a járványban

Az Institute for Policy Studies (IPS) agytröszt és az Americans for Tax Fairness mozgalom szakértői megvizsgálták, hogy az USA milliárdosainak mennyivel gyarapodott a vagyona a pandémia idején. A kutatás alátámasztja azt az „egyetemes igazságot", hogy egy világválság a gazdagokat még gazdagabbá, a szegényeket pedig még szegényebbé teszi.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!