Így csökkenti a terepmunkásokkal dolgozó cégek költségeit a magyar vállalkozás
Fotó: Ineprove

Terepmunkásokkal dolgozol? Így csökkentheted a költségeid

Egy innovatív hazai cég kis- és nagyvállalatok számára egyaránt hasznos szolgáltatással rukkolt elő. Az Inepex Zrt. által fejlesztett IneProve szoftver csökkenti a terepen dolgozó munkaerővel kapcsolatos adminisztratív terheket, valamint a működés optimalizálásával növeli a cégek kapacitását és bevételeit. A rendszer egyebek között GPS-nyomkövetést és mesterséges intelligencia, gépi tanulás technológiákat is alkalmaz.


Tervezhetőbb és átláthatóbb működés, nagyobb kapacitás

Az IneProve szolgáltatása segít tervezhetővé és átláthatóvá tenni a nem íróasztalnál dolgozó munkatársakat foglalkoztató vállalatok működését. A rendszer mobil alkalmazás segítségével irányítja a terepen dolgozókat, a begyűjtött adatokat pedig könnyen értelmezhető, látványos kimutatások formájában adja át a vezetőségnek.

“Az útvonaltervezés és feladatkiosztás optimalizálásával gyorsan és látványosan csökkennek a költségek, nő a kapacitás, így hatékonyabb és nyereségesebb lesz a vállalat működése. Ezen felül a cég gyorsabban lesz képes reagálni a hirtelen fellépő változásokra, ami bizonytalan időszakokat vagy akár egy-egy komolyabb válságot is segíthet átvészelni” – vázolja a szolgáltatás fő hozzáadott értékeit Gál István ügyvezető igazgató.

Igény szerinti használatra

Gál István fontosnak tartja, hogy ugyan a termék kifejezetten olyan, terepen dolgozó munkatársak vezetését segíti, mint a futárok, értékesítők, területi képviselők, mezőgazdasági dolgozók vagy karbantartók, ugyanakkor egy-egy cég több részlegének is hasznára válhat.

A szemléletes jelentések a vezetők döntéseit könnyítik meg, a papírmunka automatizációja pedig nemcsak a terepmunkások és középvezetők, hanem a HR adminisztrációs feladatait is nagyban egyszerűsíti. Ráadásul az IneProve egyik komoly erénye, hogy a szoftver mellé igény szerint egyedi és iparág specifikus megoldások is kérhetőek, mint például a vasúti cégek számára fejlesztett csomag.

Gyors bevezetés, egyszerű használat

A hasonló szolgáltatások használatát általában nagyvállalatok engedhetik meg maguknak. Maga az IneProve is egy hazai nagyvállalat számára készült egyedi megoldásra épül, azonban a csapatnak sikerült olyan kompakt termékké fejlesztenie, amelyet KKV-k is gyors megtérüléssel alkalmazhatnak.

“Az IneProve segít abban, hogy az elszámolt kilométerek és munkaidő egyezzenek a valósággal, a vezetés pedig pontos képet kapjon az üresjáratokról és a hasznosan eltöltött munkaórákról. Mindennek ismeretében pedig már egy tíz fő alatti cég áramvonalasításához is nagy segítséget nyújthat. Mivel a bevezetés gyors, a használat pedig nem igényel speciális tudást, az IneProve rendszerével akár hónapok alatt hatékonyabbá lehet tenni egy kisebb vállalkozást is” – fejti ki Gál István.

Seg\u00edts\u00e9g a terepen dolgoz\u00f3knak

Fotó: Ineprove

Mesterséges intelligencia jelzi a szabálytalanságokat

A szoftverhez kapcsolt mesterséges intelligencia a működés során folyamatosan elemzi a begyűjtött adatokat. Amennyiben azok alapján szabálytalanságot gyanít, rögtön továbbítja az esetet alapos kivizsgálásra. Az IneProve így képes idejekorán felderíteni az esetleges visszaéléseket és egyéb kirívó eseteket.

A terepen dolgozó munkatársak az applikációval segítséget is tudnak kérni. Vészhelyzet esetén a rendszer azonnal értesíti a kollégákat, akik a GPS-koordináták ismeretében rögtön intézkedni tudnak, szükség esetén mentőt vagy egyéb segítséget küldhetnek.


The Conversation

Ne hagyd ki!