Debrecen madártávlatvól, videéken erősít a Duna House
Fotó: Shutterstock

Vidék az új kulcsszó az ingatlanpiacon, ezt a Duna House is tudja! (x)

Elmondható, hogy a 2021 év az agglomeráció éve volt és továbbra is aktív az érdeklődés a vidéki ingatlanok iránt. Az ingatlanpiacon az elmúlt években egyértelműen a vidéki és agglomerációs területek erősödtek jelentősen. Az aktív ingatlanpiacon egyre több segítségre van szükségük az ügyfeleknek, akár az ingatlan tranzakciókat, akár a pénzügyi területet nézzük. 2022-ben is a vidék lehet az ingatlanpiac húzóereje, érdemes ebből üzleti hasznot is húzni.


Nem csak Budapestre volt jellemző ez a kiköltözési tendencia, hanem szinte kivétel nélkül az ország összes nagyvárosára is. Ez részben köszönhető természetesen a pandémiának, ami miatt a városi lakásokba kényszerült emberek keresték a szabadabb mozgási lehetőséget biztosító kertesházak nyújtotta lehetőségeket. Illetve fontos megemlíteni a támogatásokat is (falusi CSOK, CSOK, Babaváró, áfa-visszatérítés), amelyek megváltoztatták a fogyasztói magatartást és jelentős segítséget nyújtanak a családoknak.

Ez a folyamat magával hozta azt, hogy a vidéki városokban nőtt az ingatlanpiaci forgalom és a lakásárak is jelentősen emelkedtek.

A Duna House franchise hálózata ezt a lehetőséget szeretné kihasználni partnereivel közösen a 2022 esztendőben is, így hálózatának jelentős bővítését tervezi több vidéki településen is. A leendő partnereknek széles körű támogatást és gyorsan megtérülő befektetést kínál a hálózat.

Az ingatlanközvetítő vállalat innovatív módszereinek és szaktudásának köszönhetően gyorsan és hatékonyan tudott alkalmazkodni az elmúlt időszak változásaihoz és a mindenki számára kihívásokkal teli időszak nehézségeihez, sőt az alkalmazkodás mellett fejlődni is tudott. A hatalmas tapasztalattal rendelkező franchise hálózat immár 165 irodával és közel 1400 értékesítővel képviselteti magát a hazai ingatlanpiacon.

Hogy mi a siker titka?

Minden partner saját vállalkozásként üzemelteti irodáit, ezáltal fontos szerepet kapnak az egyéni kompetenciák. Ugyanakkor egy nemzetközi franchise hálózat tapasztalata és támogatása hatalmas erőt és stabilitást ad nekik a sikeres működéshez és ezt a tudást a franchise partnerek előnyére fordítja a vállalat.

A Duna House franchise partnerei nyugodt és biztos körülmények közt tudják folytatni tevékenységüket, hiszen egy folyamatosan változó, de nagyon stabil piacon olyan vállalkozási formát választottak, amely profi támogatást nyújt számukra.

A zökkenőmentes indulást már a kezdetektől támogatja a Duna House a személyre szabott üzleti tervtől kezdve, iroda kialakításán át a toborzásig.

Az egymásra épülő oktatási rendszer segíti a franchise partnerek és értékesítők fejlődését. A központi üzlettámogató IT szolgáltatás és marketing tevékenység gondoskodik arról, hogy vezető pozíciót tölthessen be a franchise hálózat.

A támogatást nem kizárólag a Duna House-tól, mint franchise tulajdonostól várhatják, hanem egymásnak is sokat segíthetnek, hiszen mindenki érdeke, hogy a hálózat minden tagja erős, felkészült és sikeres legyen. A franchise hálózat viszont éppen azért erős, mert egy egészséges versenyhelyzet mellett is mindenki tudja, hogy abból adódik az igazán nagy előny, ha a hálózat többi tagja is magas színvonalon teljesít.

A Duna House esetében érdemes említést tenni az ingatlanközvetítéshez szorosan kapcsolódó szolgáltatásokról, úgy, mint energetikai tanúsítvány, értékbecslés, vagy a jelzáloghitel piacán a Hitelcentrum Kft., amely segítségével teljeskörűen tudja kiszolgálni ügyfeleit.

Csatlakozz hozzánk és a részletekért kattints: https://dh.hu/franchise?utm_source=HaszonMagazon&utm_medium=onlinecikk&utm_campaign=franchise22


Ne hagyd ki!