Koktélok
Fotó: Shutterstock

Álommunka álomfizetésért: koktélkóstolás

Reggel felkelsz, összekapod magad, majd bemész a munkahelyedre, ahol egyetlen feladatod van: koktélokat kell kóstolni. Mindezt 12 fontos, átszámítva 5100 forintos órabérért. Azért ez nem olyan rossz, nem igaz?Egyetlen bökkenő van csupán: a pozíció megpályázásáért – és későbbi betöltéséért – egészen sokat kell utaznod, azt ugyanis az angliai Bath-ban található Green Park Brasserie jazzbár hirdette meg. A vendéglátóegység profi koktéltanácsadót keres – egészen pontosan egy olyan munkatársat, aki segít helyrepofozni a hely nyári koktélmenüjét.

A feladat nem túl bonyolult: tulajdonképpen a bár munkatársaival együtt el kell dönteni, hogy mely koktélok működnek, és melyek nem. Mindez magába foglalja a konzultációkat, jegyzeteket, valamint egy fejlesztési napló elkészítését is.

Ez is érdekelhet! Ennyi magyar vállal másodállást a jobb megélhetésért

kokt\u00e9l

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

A pozíció elnyerésére akkor van a legjobb lehetőségünk, ha hivatásos szakértők vagyunk. Ezen kívül előnyt jelent még a megfelelő koktélivási tapasztalat.

Na, de mennyi az annyi?

A befutó óránként tizenkét fontot – átszámítva 5 100 forintot – keres majd. A feladat ismeretében szinte kizárt, hogy ezt a munkát napi 8 órában lehessen folyamatosan végezni komoly egészségkárosodás nélkül. A munkaórák száma megegyezés tárgya. Az állásra itt lehet jelentkezni.

Figyelmedbe ajánljuk! Mondhatnak bármit, a pénz az első a munkahelykeresőknek

Forrás: Thrillist

The Conversation

Ne hagyd ki!